pirmdiena, 2013. gada 4. novembris

airBaltic Ziemassvētku video apsveikums pāris dienās pārsniedzis 150 000 skatījumu

Plašu ievērību visā pasaulē guvis Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" Ziemassvētku video apsveikums „Santa’s elves take over one of airBaltic planes” ("Rūķi pārņem airBaltic lidmašīnu").
Jau pirmo trīs dienu laikā kopš video publicēšanas tas guvis vairāk kā 10 000 Facebook shares, 700 tweets un pozitīvas atsauksmes visā pasaulē.
Risinājums ir pamanīts un novērtēts arī pasaules lielākajos reklāmas blogos un lapās - Ads of the World, Creativity-online, Adverblog kā arī Gadling, Fucking GOOD Ideas un citur – kopumā veidojot jau vairāk kā 150 000 skatījumu video vietnē Youtube.
Turpinot tradīciju, Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic ikvienu iepriecina ar unikālu apsveikumu svētkos. Šogad airBaltic apsveikums svētkos ar jautrām Ziemassvētku rūķu projekcijām uz aviokompānijas lidmašīnas starptautiskajā lidostā “Rīga” klātienē priecēja vairākus simtus pasažieru un dažu dienu laikā jau ir sajūsminājis vairākus desmitus tūkstošus skatītāju interneta vidē.

Izbaudi dāvanu gatavošanas prieku un uzdāvini savam Klientam, personīgu apsveikumu Ziemassvētkos. 
Aizsūtot uz e-pastu un pa pastu Video apsveikumu ziemassvētkos. 
Ziemassvētku apsveikumu piemērus Jūs varat apskatīt un saņemt savā e-pastā, aizpildot formu VIDEO APSVEIKUMS ZIEMASSVĒTKOS!   >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

1 komentārs:

  1. Izbaudi dāvanu gatavošanas prieku un uzdāvini savam Klientam, personīgu apsveikumu Ziemassvētkos.
    Aizsūtot uz e-pastu un pa pastu Video apsveikumu ziemassvētkos.
    Ziemassvētku apsveikumu piemērus Jūs varat apskatīt un saņemt savā e-pastā, aizpildot formu VIDEO APSVEIKUMS ZIEMASSVĒTKOS!

    AtbildētDzēst