ceturtdiena, 2013. gada 20. jūnijs

http://www.ponicikls.lv/

PoniCikls -- unikāla rotaļlieta, ar kuru var jāt. Bērni ar sajūsmu baudīs izjādi, iztēlojoties sevi par prasmīgiem jātniekiem. Jāšana ar PoniCiklu radīs tādas pašas izjūtas kā jājot ar īstu zirgu.
Lai PoniCikls virzītos uz priekšu, jāiesēžas seglos, pēc tam jāpaceļas no tiem, atbalstoties uz kāpšļiem. Tieši tādas kustības veic jātnieki uz saviem zirgiem.

PoniCikls ir pilnībā mehāniska ierīce, kurai nav nepieciešamas ne baterijas, ne arī akumulators, ne barība -- auzas vai siens. To uz priekšu virza jātnieka paša spēks. Jo aktīvāk tiek veiktas kustības, sēžoties seglos un paceļoties no tiem, jo ātrāk PoniCikls dodas uz priekšu.

PoniCikls vienlaikus ir izklaides un rotaļu ierīce, kas kalpo arī kā trenažieris. Vizināšanās ar PoniCiklu attīsta bērnu fiziskās spējas un muskuļus, veido stāju.
Gudrais PoniCikls var virzīties taisni, var pagriezties, iet pret kalnu, neripojot atpakaļ. PoniCikla 80mm diametra riteņi izgatavoti no poliuretāna, tie ripo elastīgi un bez trokšņa. Dodoties vizināties ar PoniCiklu, jāizvēlas līdzens segums. Telpās grīdas ir līdzenas, bet uz ielas vai pagalmā vēlams asfalta segums .

PoniCikli tiek piedāvāti dažādu dzīvnieku izskatā -- zirgi, ēzelīši, vienradži un zebras, pat tīģeri, lauvas un žirafes! Zirdziņi var būt melni, brūni, gaiši brūni.http://www.ponicikls.lv/

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru