pirmdiena, 2014. gada 24. marts

Pirmās divas spēles MAFIJA bija ļoti viegli spēlēt, biju pilsētas mierīg...



Santa Meļķe, reklāmas projektu vadītāja, kāzu portālā PRECOS http://www.precos.lv/ , kurā var atrast ļoti daudz dažāda veida informāciju, tieši par kāzu tēmu, gatavojoties kāzām, domājot par kāzām, par bildināšanu vai arī par pēc kāzu ceļojumu.
Spēle mafija piedalos pēc Igora Baloža uzaicinājuma. Igors prezentēja ideju, tā likās ļoti interesanta un mazlietiņ neikdienišķa, kas varētu izmainīt ikdienas rutīnu.
Pirmajās divās spēles mafija man bija ļoti viegli spēlēt, biju pilsētas mierīgais iedzīvotājs, līdz ar to es varēju, ne tik ļoti koncentrēties uz spēli, lai gan spēle bija interesanta, tršajā spēlē biju MAFIJA un sapratu, ka tas ir liels pārbaudījums arī pašai sev. Tīri, lai sakoncentrētu savu uzmanību, lai nenodotu sevi ar savu ķermeņa valodu. Tāču mani izbalsoja diezgan ātri.
Iegūtās zināšanas un pieredze arī... Taču vairāk mani uzrunāja tas, ka vērojot spēles gaitu sapratu, ka ikdienā nepievēršu uzmanību, neievēroju cilvēkos, viņu ķermeņa valodu.
Patiesībā pirmajos spēles raundos ķermeņa valoda bija vienīgais no kā varēja vadīties lai izdarītu, kaut kādus pieņēmumus. Tas bija tas , pie kā varēja pieķerties lai kādu izvrzītu izbalsošanai.


http://www.cafeolive.lv/  un http://www.naudasmaratons.com/
Rīko spēli MAFIJA ! Otrdienās plkst.18:00
Atbalsta : Apsardzes firma BERKUTS LATVIJA http://berkuts.lv/
video reklāmas filmēšana un montāža http://www.videoservice.lv/lv.html
http://www.retrotour.lv/  
http://lv.rsdelivers.com/
FOTO no  http://photo5.lv/index.php/en/

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru