sestdiena, 2016. gada 2. jūlijs

atsauksmes par mucveida pirtīm

Pirts muca – tiešām ātrs variants
Aināram Dārzniekam Madonā pieder savs bērnu preču veikaliņš. Paralēli tiešajam darbam viņš apguvis arī pirtnieka prasmi. Lai būtu iespējams to pielietot praksē, viņš iegādājies pirts mucu, kurā pērt ne tikai radus, draugus, paziņas vien, bet katru pirtsmīli.

- Jūs esat sertificēts pirtnieks. 
- Jā, esmu pabeidzis akreditētu profesionālās izglītības iestādi „ Pirts Skola” – vispirms kā pirtnieks, bet šopavasar ieguvu arī pirts meistara apliecību. 
Starp citu, biju viens no pirmajiem šīs skolas audzēkņiem, kad pirms sešiem gadiem tā tika dibināta. Visu šo laiku gan nemācījos – starp šiem abiem arodiem bija vairāku gadu pārtraukums. 
- Izstāstiet, kas jūs pamudināja apgūt pirtnieka profesiju? 
- Pirts lietas visu mūžu mani ir saistījušas un interesējušas. Gribēju pamācīties un saprast, kā šis process notiek, kā pareizi jāper, kā jādarbojas ar slotiņām, enerģijām, kādai vispār jābūt pirts kultūrai.
Vienā žurnālā izlasīju reklāmiņu – aicinājumu nākt mācīties uz „Pirts skolu”. Neko daudz nedomāju – sapratu, ka tā ir lieliska iespēja kļūt par profesionālu pirtnieku.

- Kā šobrīd jums noder „Pirts skolā” iegūtās zināšanas?
- Viss, kas mums ir mācīts, noder tīri praksē. Var pat teikt, ka iegūtās zināšanas ir neatsveramas. Ne tikai darbojoties ar pirti, bet arī pašam ar sevi, kā arī strādājot ar ģimenes locekļiem un citiem. Jāteic, ka savējos pērt vienmēr ir grūtāk nekā, tā sakot, cilvēkus no malas. 
- Vai no bērnības jau peraties un ejat pirtī? Pa tiešām esat īsts pirtsmīlis? 
- Es negribētu teikt, ka no bērnības, bet no pusaudžu gadiem gan – tolaik mums tie bija tādi kā tusiņi pirtī. Kad augu, mūsu ģimenē nevaldīja tāda īsta pirts tradīcija. Toties to cenšos izlabot tagad, kad man ir sava ģimene – peru pat visas trīs savas mazmeitas (divām ir četri, bet trešajai tikai viens gads). Viņām iešana pirtī tiešām patīk. 
Līdz šim visu laiku braucām pērties pie citiem (mūs ar sievu savā pirtī pēris arī pats „Pirts skolas” dibinātājs un pirts meistars Nauris Zutis). 
Bet tad nolēmām tikt pie savas pirtiņas. Mums Madonā ir māja. Sākumā domājām uzcelt stacionāro pirti, jo vieta to atļautu. Un šī doma joprojām pastāv. Bet, kamēr tā nav realizēta, no Igora Baloža iegādājāmies pirts mucu – tas bija tāds ātrais variants. 
Pagājušā gada rudenī Igors ar savām pirtīm piedalījās lauksaimniecības izstādē Rāmavā, uz kurieni mēs bijām aizbraukuši no „Pirts skolas”. Izstaigāju šīs pirtiņas, padzīvojos, padarbojos tajās. Sapratu, ka‪#‎mucveidapirts‬ absolūti nav nekādas vainas – man kā pirtniekam tāda patiešām pieņemama lieta. Turklāt tādā izstādē jebkurš apmeklētājs, kurš vēlējās, varēja par brīvu izbaudīt tādu ekspresātro pērienu.

- Kas jūs saista pirtīs? 
- Vairāk vai mazāk sajūtas, dabiskums, latviskums. Skrubīši, augu aromāti, slotiņas. Tā vai citādi – gana tieša saikne ar dabu. 
- Daudzi mēdz teikt: kad tu iznāc ārā no pirts, pārņem tāda patīkama sajūta - cilvēks ir relaksējies, attīrījies gan miesā, gan garā. Kā ir jūsu gadījumā? 
- Tieši tāpat. Strādājot ar kādu un viņu perot, tu, protams, pats viņa sajūtas nenoķersi. Bet toties ir gandarījums par padarīto, kad pirtsmīlis, kuru esi aplaimojis, izbauda šo labsajūtu. Nākamajā dienā gandrīz vai vienmēr cenšos sazināties ar manas pirts viesi un noskaidrot, kāds ir viņa noskaņojums, kā viņš relaksējies un atbrīvojies. Patīkami, ja nākas uzklausīt atzinīgus vārdus. 
Starp citu, mēs, paši pirtnieki, mēdzam pērt arī viens otru. Piemēram, ar grupas biedriem, kas beidzām pirts meistarus, esam vienojušies reizi mēnesī pie kāda satikties un apzināt pirts rituālus. Tā teikt, iznāks braukāšana pa visu Latviju, jo grupas biedri ir gan no galvaspilsētas, gan no Zemgales, no Latgales, es no Vidzemes – katru reizi kāds organizēs uzņemšanu. Mums bija tāda ļoti jauka grupiņa, gluži kā viena liela ģimene. 
- Sakiet, lūdzu, kur jūs pats plānojat izmantot savas „Pirts skolā” iegūtās zināšanas? Vai jūs gribētu ar to pelnīt kādu naudiņu? 
- Protams, jo tas viss pasākums nav nekāds lētais. Visi šie augi, slotiņas, ieguldītais darbs. Arī iegūtā izglītība ir ko maksājusi. Tāpēc tīri hobija līmenī to negribētos paturēt. Un ir mērķis strādāt ar cilvēkiem, pieņemt klientus. Līdz ar to ir iecere savu iegādāto pirtiņu uzlikt uz piekabes, lai tur tā stāv. Un tad es ar tādu savu pirts mucu varētu braukt pie klientiem. Bez šaubām, es visticamāk viena cilvēka dēļ nevilkšu pirti 100 kilometrus. Bet, ja kādi trīs četri izrādīs vēlmi un viņi ērtāk jutīsies, ka es aizbraucu pie viņiem, tad nebūs nekādas problēmas. 
- Tātad ar savu pirts mucu vēl neesat sācis braukt pie klientiem?
- Šobrīd vēl ne, bet man mērķis ir nosprausts, ka tam vajadzētu būt tuvākā mēneša, divu laikā. Man vienkārši pašlaik vēl nav savas piekabītes. Gribas to pirtiņu uzlikt, lai stāv uz tās piekabītes, jo celt to uz priekšu un atpakaļ sanāktu tāds diezgan ķēpīgs pasākums. 
Savukārt pie mājas ar laiku uzstādīsim stacionāro pirti. 
- Cik liela ir jūsu iegādātā ‪#‎pirtsmuca‬ un kādas formas? 
- Man ir 5 metrus gara taisnstrūraina pirts. 
- Vai informāciju, ka Igoram ir tādas labas pirtiņas, guvāt no Naura Zuša, kuram arī ir mucveida pirts? Jebšu iegādāties savu pirtiņu jūs pamudināja Rāmavas izstādē redzētais?
- Pirmo pirti mucu, ko es ieraudzīju un kurā pamēģināju pērt, bija pie Naura Zuša „Pirts skolā”. Skolai arī ir šī mucveida pirtiņa, vienīgi apaļais variants. Šī forma man nelikās tāda ļoti ērta strādāšanai, varbūt vienīgi, ja tā paredzēta ģimenei. Bet Igors Balodis modifikāciju ir gana daudz. Tā teikt, iespējami visdažādākie pirts varianti: ar ieeju no gala, no sāna, ar krāsniņu iekšpusē, ārpusē. 
Toreiz Rāmavā mēs pa izstādi padzīvojāmies četras dienas un es pastrādāju vienā no šādām taisnstrūrveida pirtiņām. Un par to man palika tāds labs iespaids. Vispirms jau sapratu, ka tā reāli funkcionē kā pilnvērtīga‪#‎pirts‬
Savu pirti izplānoju tādu, kāda man tā likās visērtākā un visparocīgā strādāšanai. To visu, tā teikt, uzliku uz papīra. 
- Tad konkrēti kādu savu pirtiņu izvēlējāties? http://www.pirts.net/

- Manai ieeja ir no sāniem apmēram pret pirtiņas vidu. Vispirms ir priekštelpiņa, tad pa labi izvietota pērtuve. Ieejot tajā iekšā, labajā pusē ir krāsniņa (tā ir sānos blakus ieejas durvīm), kas kurināma no ārpuses. Un tad ir L veida lāva ar diezgan palielu pērtuvi, ar prāvu lodziņu, lai, tā teikt, netrūktu gaisa. Pirtī, kur kubatūra ir gana maza, ir būtiski, lai iekšā būtu ventilācija un skābeklis, lai tādējādi cilvēks augstā temperatūrā justos komfortabli, lai viņam nesāktos galvassāpes un reiboņi. Un, tā kā arī krāsniņai nepieciešams skābeklis, tieši šī apsvēruma dēļ es gribēju, lai tā ir kurināma no ārpuses. Ja mēs to ieliekam iekšpusē šajos nedaudzajos kvadrātmetros, tad tā vienā momentā šo skābekli izēd. 
- Pirms iegādāšanās izskatījāt arī kādus citus variantus vai uzreiz sapratāt, ka pirksit pirti no Igora? 
- Godīgi sakot, arī lietuviešiem ir līdzīgi piedāvājumi. Tā teikt, pirtis tapušas pēc viena parauga - jaunu velosipēdu laikam ir grūti izdomāt. Manuprāt, Lietuvā ir trīs ražotāji un Latvijā gan Igors vienīgais, kas tādas pirts mucas izgatavo. 
Arī cenu ziņā tās ir stipri līdzīgas. Būtībā cena lielā mērā atkarīga no tā, ko mēs šajā pirtī vēlamies iekšā redzēt. Tā saliekas kā konstruktoriņš. Vai mēs gribam panorāmas logu, kādas krāsniņas - lielākas, mazākas u.c. Rāmavas izstādē paskatījos arī lietuviešu pirtis (arī viņi tur reklamējās). Uz to brīdi Igors piedāvāja gana labu cenu un labas atlaides. Tāpēc es tā kā nosliecos uz viņa pusi un nopirku pie viņa. 
- Tātad lēmumu par pirts iegādi faktiski pieņēmāt Rāmavā?
- Principā jā. Un pēc tam es vēl vairākas reizes ar Igoru sazvanījos. Mēs tikāmies, izrunājām tās iespējas un ko es vēlētos pamainīt, kas man liktos ērtāks. Ģimenē izvērtējām finansiālo pusi, un tad arī tika pieņemts gala lēmums. Šī pirtiņa man bija tāda kā sievas dāvana.
- Minējāt, ka jūsu pirtiņai ir L veida lāva? 
- Varbūt tas ir subjektīvs viedoklis, bet man šķiet, ka uz tādas ir ērtāk strādāt un arī iekšpusē vairāk vietas. Un man arī tā pērtuve ir drusciņ garāka nekā standartā - parasti ir 2,20 metri, bet man 2,50. Līdz ar to es uz lāvas, teiksim, varu noguldīt tādu ražena auguma cilvēku. Tāpat šādas L veida lāvas pluss ir tāds – ja atbrauc pāris, labas draudzenes vai labi draugi, man ir iespēja uzreiz iesildīšanās procesā apguldīt abus divus. Vislabāk (pareizāk un vienmērīgāk) cilvēks izsilst, ja viņš ir guļus stāvoklī. Bet, ja abās pusēs būtu lāvas, tad sanāktu tā: ja man divi cilvēki guļ, tad vienam no viņiem es esmu pagriezis mugurpusi. Tā kaut kā neforši. 
- Cik sen jau jums ir pirtiņa?
- Es ar to darbojos no 2016 gada februāra. Biju noīrējis treileri un pats braucu tai pakaļ. Tā bija manis paša vēlme.
Februārī biju to pirmo reizi aizvedis uz „Pirts skolas” organizēto pasākumu, mēs tur pērāmies. Tā bija šai manai pirtiņai tāda kā iesvētīšana.
- Uz kā jums tā uzlikta?
- Vienkārši uz fibo blokiem. 
- Februāris vēl tomēr ir gada aukstais mēnesis. Līdz ar to jums ir priekšstats, kā šāda pirts muca uzvedas ziemā. Vai ar to nebija nekādu problēmu? 
- Principā ziemu pirtiņa pārlaida bez grūtībām, bet jebkuram dabīga koka produktam ir jānostājas, jāuzņem savs pareizais mitrums, tāpēc jau pirtiņai arī ir šīs stīpas un šīs regulācijas – ik pa brīdim tā jāpiespriego. Es jau pēc dabas pret visu esmu diezgan prasīgs un kašķīgs un pats arī šādas tādas sīkas kļūmītes, varbūt neveiksmītes no ražotāja puses esmu novērsis. Turklāt esmu runājis ar ražošanas vadību, ieteicis viņiem, kam nākotnē vajadzētu pievērst uzmanību. Sākumā es diezgan bieži kontaktējos ar ražotājiem telefoniski. Un saprotu, ka manus ieteikumus viņi ņēmuši vērā. 
- Kad atvedāt pirtiņu un to iemēģinājāt, kāda jums tā likās? 
- Es jau iepriekš zināju, ko es pērku, jo pirms tam biju diezgan daudz tajā padzīvojis, pastrādājis. Protams, varbūt bija kādas dažas mazas niansītes, kas sākumā netika pamanītas, bet ko šobrīd esmu pilnveidojis. Un pielāgojis savai darba specifikai, kas un kā man ērtāk. Piemēram, ievilcis iekšējos ūdensvadus, ko ražotājs nepiedāvā. Žargona valodā sakot, pirtiņu mazliet notūnējis - tā, lai man ir ērti iekšā strādāt ar ūdeņiem, jo es arī daudz ūdeni izmantoju. Uztaisījis arī parocīgāku ūdens pievadu un boileru. 
Tāpat priekštelpiņu esmu drusciņ apstrādājis ar ekoloģisku koka aizsarglīdzekli. Tas tālab, ja tādā mitrā laikā kā pavasarī esi strādājis, pēris, un, ja kaut kādas dienas pirtiņai laika apstākļu dēļ nav bijis iespējas atstāt vaļā durvis, lai tā kārtīgi izvēdinātos, tad šur tur veidojas tāds kā pelējums. Bet es ceru, ka no tā šobrīd jau esmu atbrīvojies.
- Varbūt tas nozīmē, ka pirtiņai ir par švaku ventilācija?
- Ventilācijai man ir izveidotas papildu lūkas, lai vējainā laikā ar turbīnu no priekštelpas vilktu ārā mitro gaisu. Un šimbrīžam man ienācis prātā izmēģināt vienu lietu – esmu pasūtījis un plānoju ielikt iekšā pirtī mitruma savācēju, kas darbojas ar elektrību. Nevaru vēl pateikt, kā tas būs, bet jāuzskata, ka tas varētu palīdzēt tikt galā ar lieko mitrumu. 
- Vai jūs nesatrauc ugunsdrošības aspekts? 
- Pagaidām nē - izskatās, ka par to visu ir padomāts. Turklāt ap krāsniņu ir ugunsdrošais materiāls. 
- Cik ērti pirtiņa kopjama? 
- Ar to nav problēmu, kopšana tādā ziņā ir ērta. Izceļ redeles, ar ūdens spiedienu nomazgā, fiksi savāc visus smalkumus no skrubjiem un lapas no slotiņām. Un, ja kāda lapiņa vēl palikusi, tad nākamajā dienā, kad pirts apžuvusi, paņem un kaut vai ar putekļu sūcēju to izsūc. Vai vienkārši uzslauka. Principā pēc pēršanās uzkopšana prasa apmēram stundas ceturksni. 
- Kā jūs rīkotos, ja jums izvēle būtu jāizdara tagad? Vai tā būtu tieši tāda pati?
- Es savu izvēli nemainītu - noteikti pirktu tādu pašu pirtiņu. Vismaz tīri funkcionāla plānojuma ziņā. Ja šī pirtiņa būtu domāta kā stacionārais variants, varbūt es izvēlētos 6 metrus, kas Igora pirtīm ir maksimālais garums. Bet man tā paredzēta transportēšanai, līdz ar to, lai es uz parastā autotreilera to varētu uzlikt, tad šie 5 metri manā skatījumā ir maksimums. 
- Cik bieži pats izmantojat pirtiņu, lai tajā pērtos? 
- Šobrīd reizi nedēļā. Ja cilvēks grib sevi uzturēt normālā kondīcijā, tonusā, lai no pirtiņas būtu vajadzīgais efekts, veselība un viss pārējais, tajā jāiet kā minimums reizi divās nedēļās. Bet visideālākā tomēr ir tā viena reize. 
- Vai jūs kādam esat ieteicis šo pirti? Varbūt cilvēki brauc pie jums pērties un spriež, ka arī viņi gribētu ko tādu iegādāties? 
- Pie manis konkrēti neviens tādu vēlmi nav izrādījis. Bet tajā pašā Rāmavas izstādē, kad mēs tur bijām, principā kādas divas trīs personas, uzklausot manus ieteikumus un viedokli, tādu gala lēmumu pieņēma. 
- Kādas slotiņas, kādus augus jūs kā pirtnieks izmantojat? 
- Praktiski slotiņas no visiem Latvijā augušiem lapu un ziemā arī skuju kokiem. Būtībā jebkurš zariņš, kurš nav dzelkšņains, izmantojams pirtī un pirts slotiņās. Katram kokam, tāpat katram augam ir sava nozīme. Apse ir attīrošs koks, ozols – spēcinošs un pastiprina citu koku iedarbību, savukārt bērzs pats par sevi ir universāls. Tāpat sienu arī pīlādžu slotiņas un tā saucamās kokteiļu slotiņas, kas ir no dažādu koku zariņiem.
- Tas nozīmē, ka pats ejat uz mežu, meklējat zariņus un sienat tās slotas? 
- Jā - principā deviņos gadījumos no desmit slotiņas sienu pats. Man personīgi kā minimums vienai pēršanas reizei nepieciešamas 10-12 slotiņas.
- Un kā ar augiem? Kā jūs zināt, kuri ir tie pareizie augi? Un kur tos dabūjat - pērkat tirgū pie tantiņām vai arī pats lasāt? 
- Principā lielā mērā cenšos visu salasīt pats, ja vien laika apstākļi un noslodze to atļauj. Un sažāvēt. Madonas apkārtnē ir daudz pļavu, mežu. 
- Vai ņemat vērā arī to, kurā laikā konkrētie augi vislabāk ir vācami? 
- Protams, arī tas ir svarīgi. To visu apguvu „Pirts skolā”. 
- Un kur jūs tos augus žāvējat? 
- Telpu pietiek, kur ar to darboties un augus žāvēt. Mājā man ir viena atsevišķa istaba, kā arī žāvēšanai izmantoju mammas šķūnīša augšu. Tā ka iespējas ir – nemītu jau dzīvoklī, kur tas viss ir ierobežots!
- Ja klients atbrauc pie jums, kā jūs zināt, kādu slotiņu vai augu izvēlēties, kas būtu viņam piemērots? Viņu izvaicājat, mēģināt visu noskaidrot? 
- Viennozīmīgi pirms pēršanās ar klientu viss tiek izrunāts. Jebkurā gadījumā pirms pirts mēs uzstādām tās apmeklējuma mērķi – satiekoties ar cilvēku, tas ir galvenais. Tāpat vēlos saprast, kāda ir viņa pieredze. Un ko viņš vēlas no šīs pirtiņas. Vai tikai fiziski attīrīties, tādu kā kosmētisko, relaksējošo pērienu. Vai ko dziļāk enerģētiski, lai no kaut kā atbrīvotos. Pirtnieks vienlaicīgi ir pirts meistars. Un tai pašā laikā viņam jādarbojas kā psihologam. Tas viss, kā jau teicu, tiek apzināts no abām pusēm. 
- Kāds nobeigumā ir jūsu novēlējums pirtsmīļiem un tiem, kas varbūt domā par savas pirts iegādi? 
- Vienkārši pieņemiet lēmumu un to iegādājieties, jo, es pat teiktu, pirtiņa jebkurā ģimenē ir nepieciešama lieta. 
P.S. Ainaru varēsit satikt un nobaudīt Kalnu pirts relaksējošo pērienu, Latviskajos pirts un medus svētkos, 9-10. jūlijā Brīvdabas muzejā.

65 komentāri:

  1. Labdien,

    Es esmu Ms DAVILA ir, meklejot aizdevumu vairak neka 3 menešiem,
    Esmu bijis daudzas reizes tricked vietnes aizdevumu starp ipaši
    velas, ir aizdevumu starp atseviškiem vairakiem cilvekiem.
    Bet katru reizi, kad man ir viltus aizdevejiem un
    beigas man nekas uz manu kontu. Bet par laimi es esmu
    samazinajies dama varda LYSE loti vienkarši un laipni man palidzet atrast manu aizdevumu 70.000 eur ko es sanemu par manu kontu 48 stundas
    pec tam, bez parak daudz protokolus.
    Tatad jus, kas nepieciešama, piemeram, man, jus varat rakstit vinam un
    paskaidrot vinam savu situaciju, tas varetu palidzet jums savas e-pasts:
    lysemarie3@gmail.com

    AtbildētDzēst
  2. Sveiki,
    Šajā jomā finanšu, investīciju un aizdevumu starp privātpersonām specializējas, es piedāvāt savus pakalpojumus, lai visām personām, ar labu raksturu, un pirmām kārtām jāspēj izpildīt savas saistības. Es kāpt šādās jomās: personas, konsolidācija, reorganizāciju, tirdzniecības, studentu, auto, un citi Dažādi, biznesa, lauksaimniecība, IT, intelektuālā īpašuma biedrība pakalpojumi, rūpnieki, mākslinieks, mode, medicīna, plašsaziņas līdzekļi, hipotēku, nekustamais īpašums. Par jebkādu papildu informāciju, nevilcinieties sazināties ar mani uz manu e-pastu: totnode@gmail.com.

    AtbildētDzēst
  3. Labrīt.
    Mums ir kapitāls, kas tiks izmantoti, lai piešķirtu īstermiņa un ilgtermiņa īpašu aizdevumu, sākot no € 3000-10000000 € līdz jebkuru nopietnu personai, kas vēlas aizdevumu. Mūsu procentu likme ir 3% gadā atkarībā no aizdotās summas, jo ir īpaši, mēs negribam pārkāpt augļošanas likumu. Jūs varat atmaksāt 5 mēnešiem līdz 300 mēnešiem maksimālo atkarībā no apjoma aizdotā. tas ir atkarīgs no jums, lai ikmēneša maksājumiem. Mēs lūdzam, ka rokrakstā sertificētu parādu atzīšanu un arī dažas daļas nepieciešami. Jūs esat iestrēdzis aizliedz bankai un jums nav guvuši labumu no bankas vai jums labāk ir projekts, un ir nepieciešams finansējums, slikta kredītu vai nepieciešama nauda, ​​lai samaksātu rēķinus, naudas ieguldīt uz uzņēmējdarbību. Tātad, ja jums ir nepieciešams kredīts, nevilcinieties sazināties ar mums, lai uzzinātu vairāk par mūsu apstākļiem. Lūdzu, sazinieties ar mums tieši pa e-pastu: totnode@gmail.com

    AtbildētDzēst
  4. Sveiki,
    Man jūsu rīcībā par aizdevumu no € 3000 līdz € 10.000.000 ļoti vienkāršiem noteikumiem visām personām, kas atbilst Jūsu prasībām. Es arī veikt investīcijas un aizdevumi starp indivīdu visu veidu. Es piedāvāju īstermiņa, vidēja un ilgtermiņa aizdevumus sadarbībā ar savu juristu un pieejamu atmaksas termiņu. Mēs nezinām, jūsu lietojumus un mūsu pārskaitījumi sniedz bankas par darījuma drošību. Attiecībā uz visiem Jūsu pieprasījumiem attiecībā uz likmēm un līmeņu maksājumi un būs jūsu palīdzību. Visbeidzot, attiecībā uz lielāku sapratni, lūdzu, nepievieno E-pasts: totnode@gmail.com

    AtbildētDzēst
  5. Īpašas kredīti Ātri un uzticamu starp indivīdiem 24 stundu laikā. Jūs vēlaties saņemt kredītu par laužot strupceļa, kas izraisa bankas, ko noraidīts jūsu kredīta pieteikumu failus. Jūs vēlaties saņemt kredītu, lai īstenotu Jūsu projektu; Uzsākt savu darbību; Būvniecība saviem namiem; Nomas mājas vai dzīvokļa; Pērkot māju utt ..... Mēs piedāvājam mūsu aizdevumus cilvēkiem ar labiem tikumiem nopietnu spēj atlīdzinājumu. Jums ir izpildītas pēc iespējas īsākā laikā. Jūs varat maksāt par 3 līdz pat 20 gadiem, atkarībā no aizdevuma summas piešķiršanu. Tas ir atkarīgs no jums, lai ikmēneša maksājumiem ar procentu likmi 3%. Vienkārši sazinieties ar mūsu e-pastu: totnode@gmail.com

    AtbildētDzēst
  6. Sveiki, visiem jūsu finanšu vajadzībām, finanšu organizācijas, jo vairāk ir īsa privātu aizdevumu piešķiršana un ilgtermiņa 3000 € 10.000.000 € ikvienam nopietni, uzticami un godīgi vēlas veikt aizdevumu. Mūsu procentu likme ir 3% atkarībā no aizdotā summa un ilgums naudu atpakaļ, tad auto ir īpašs, mēs negribam pārkāpt augļošanas likumu. Jūs varat atmaksāt maksimālais vairāk nekā 3 līdz 35 gadiem, atkarībā no apjoma aizdotā. Jums ir nepieciešams veikt aizdevumu: Tās ir jomas, kurās mēs sagaidām: * Finansējums * Real Estate Aizdevumi * Investīciju aizdevumi * Auto Loan * Otrais Hipotēku * Personas Aizdevumi * Nav pierādījumu, ko pieprasa redzams, lai atbalstītu jebkuru personu situācijā jums ir grūti iestrēdzis aizliedz bankai un jums nav par labu bankām, vai labāk jums ir projekts, un nepieciešams finansējums, slikta kredītu vai nepieciešama nauda, ​​lai samaksātu rēķinus, biznesa fondi, ieguldījumu uz uzņēmējdarbību. Mūsu organizācija nav banka, un mums nav lūgt daudz dokumentu. Tātad, ja jums ir nepieciešams kredīts, nevilcinieties sazināties ar mums, lai uzzinātu vairāk par mūsu apstākļiem. Lūdzu, sazinieties ar mums tieši pa e-pastu: totnode@gmail.com

    AtbildētDzēst
  7. Attention! Attention!! Attention!!!,

    Do you need an urgent financial credit ***? *Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com Very fast and direct transfer to your bank account * Repayment starts Six months after you get your Loan in your bank account * Low interest rate of 1% * Long-term repayment (1-30 years) Height * Flexible ***then monthly payment *.Email : bdsfn.com@gmail.com

    Name :
    Country :
    Phone number :
    Amount Needed as Loan :
    Purpose of Loan :
    Have you applied for loan online before (yes or no)
    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Mrs.Emilia Fedorcakova

    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com How long will it be financed? After submitting the application *** You can expect a preliminary answer less than 24 hours funding in 72-96 hours after receiving the information they need yours.
    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Name :
    Country :
    Phone number :
    Amount Needed as Loan :
    Purpose of Loan :
    Have you applied for loan online before (yes or no)
    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Mrs.Emilia FedorcakovaAttention! Attention!! Attention!!!,

    Do you need an urgent financial credit ***? *Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com Very fast and direct transfer to your bank account * Repayment starts Six months after you get your Loan in your bank account * Low interest rate of 1% * Long-term repayment (1-30 years) Height * Flexible ***then monthly payment *.Email : bdsfn.com@gmail.com

    Name :
    Country :
    Phone number :
    Amount Needed as Loan :
    Purpose of Loan :
    Have you applied for loan online before (yes or no)
    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Mrs.Emilia Fedorcakova

    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com How long will it be financed? After submitting the application *** You can expect a preliminary answer less than 24 hours funding in 72-96 hours after receiving the information they need yours.
    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Name :
    Country :
    Phone number :
    Amount Needed as Loan :
    Purpose of Loan :
    Have you applied for loan online before (yes or no)
    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Mrs.Emilia Fedorcakova

    AtbildētDzēst
  8. Es biju priecīgs saņemt 100 000 eiro aizdevumu no nopietna aizdevuma, kuru es ļoti vēlos ieteikt. Sazinieties ar viņu vietnē chritellesinclaire123@gmail.com

    whatsapp: + 33 7 56 85 15 05

    AtbildētDzēst
  9. Finansiāls atbalsts privātpersonām

    Ja jums nepieciešama finansiāla palīdzība, nevilcinieties sazināties ar mums. Jūs varat iegūt aizdevumu robežās no 1.000 € līdz 1,000,000 € ļoti labvēlīgos apstākļos, visu likumību un uzticamību. Lai uzzinātu vairāk par finansēšanas kārtību, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu. E-mail: marcuford@gmail.com

    AtbildētDzēst
  10. Vai jums ir nepieciešams steidzams aizdevums? Mūsu uzņēmums sniedz aizdevumus bez avansa maksas par nelielu likmi 2%. Tāpēc tagad izmantojiet savu steidzamo aizdevumu, lai nomaksātu savus parādus, rēķinus un paplašinātu savu biznesu, sazinieties ar mums pa e-pastu: LIVINGFAITHSERVICE@OUTLOOK.COM (whatsapp: (+151)86286514)

    AtbildētDzēst
  11. Vai jums ir nepieciešams jebkāda veida aizdevums?
    Vai jums ir kādi finanšu traucējumi vai jums ir nepieciešami līdzekļi, lai uzsāktu savu biznesu?
    Šeit ir iespēja saņemt savus mazos un lielos aizdevumus, lai uzlabotu un uzsāktu jebkāda veida uzņēmējdarbību. mēs izsniedzam aizdevumus sabiedrībai ar ļoti samazinātu 3% procentu likmi. mēs esam dinamiski, uzticami, efektīvi un uzticami cienīgi. Sazinieties ar mums tagad, lai saņemtu īstermiņa un ilgtermiņa aizdevumus. Lai iegūtu plašāku informāciju un pieteikumu, sazinieties ar mums tagad.

    Mēs piedāvājam individuālos aizdevumus, parādsaistību konsolidācijas aizdevumus, riska kapitālu, biznesa aizdevumus, izglītības aizdevumus, mājokļu kredītus vai "aizdevumus jebkura iemesla dēļ!". Tomēr mūsu metode piedāvā iespēju norādīt nepieciešamo aizdevuma summu un arī to ilgumu, kādu jūs varat atļauties

    EMAIL: eaglehomemortgage001@gmail.com

    Mēs piešķiram jūsu kredītus, ņemot vērā jūsu atbilstību un atbildi.

    Sveicieni,
    Lola Daniel kundze

    EMAIL: eaglehomemortgage001@gmail.com

    AtbildētDzēst
  12. Laba diena,
    Vai jums ir nepieciešams steidzams aizdevums? mēs varam apstrādāt jūsu finansiālās vajadzības ar zemāku atmaksas problēmu, mēs finansējam tikai 2% procentu likmi. Neatkarīgi no jūsu apstākļiem, pašnodarbinātajiem, pensionāriem, ir slikts kredītreitings, mēs varam palīdzēt. Sazinieties ar mums šodien: kingstonefunds@gmail.com whatsApp +1 845 600 7657.

    AtbildētDzēst
  13. Sveiki,
       Vai esat ieinteresēts saņemt aizdevumu? Mēs piedāvājam aizdevumus, sākot no personīgiem līdz rūpnieciskiem aizdevumiem, ieinteresētajām personām un uzņēmumiem, kuri meklē finansiālu palīdzību vai izaugsmi. Mūsu klientiem piedāvājam lielu un mazu aizdevumu summu. Mēs piedāvājam arī ilgtermiņa un īstermiņa aizdevumu ar uzticamu garantiju. Mūsu kredīta procentu likmes ir ļoti zemas un pieejamas ar apgrozāmu ilgumu. Mēs piedāvājam mūsu aizdevumus saviem klientiem USD ($), GBP (?) Vai Euro (?) Un šādās kategorijās.
    Auto aizdevumi
    Hipotekārie aizdevumi
    Biznesa aizdevumi
    Personas aizdevumi
    Nekustamā īpašuma aizdevums.
    Es gaidu jūsu atbildi šodien. Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, sazinieties ar: collinsmark640@gmail.com

    AtbildētDzēst
  14. Labi jaunumi! Labi jaunumi !!! LABAS ZIŅAS!!!

    Mans vārds ir Daina Eglite, no Jelgavas Latvija, es esmu dievbijīgs kristietis, kuru es gribu izmantot
    šis līdzeklis brīdina visus, kas vēlas saņemt aizdevumu, rūpēties par krāpniekiem, jo tie ir visur. Pirms dažiem mēnešiem es biju finansiāli samazināts, un, pateicoties manām vajadzībām, izmisumam un nabadzībai, mani internetā ir saņēmis kāda tā dēvēta aizdevuma sabiedrība. Es pazaudēju daudz naudas, kamēr mans draugs mani neuzrādīja ļoti uzticamam aizdevējam, ko sauca Mirabel Daniels kundze, kurš 28 stundu laikā bez jebkāda spiediena aizdeva man neaizsargāto 31 000 eiro aizdevumu, vispirms tas bija kā man sapnis līdz Es redzēju brīdinājumu par manu apstiprināto aizdevuma naudas summu, kas tika pārskaitīta manā bankas kontā 2 stundas pēc pieteikuma iesniegšanas. Es aicinu savus kolēģus latviešus, kuriem ir nepieciešams aizdevums, lai, lūdzu, sazinātos ar Mirabel kundzi, izmantojot:
    mirabeldanielloanfirm@gmail.com
    Esi uzmanīgs! Jūs varat arī sazināties ar mani, lai iegūtu plašāku informāciju, izmantojot: dainaeglitee@gmail.com

    AtbildētDzēst
  15. Iespēja finansiālajai palīdzībai starp indivīdiem.

    labvakar

    Mēs varam jums piešķirt aizdevumus tādā apmērā, kāds jums nav nepieciešams, un apstākļiem, kas padarīs jūsu dzīvi vieglāku.
    Mēs piedāvājam īstermiņa un ilgtermiņa aizdevumus ar ļoti pieņemamu atmaksas termiņu, mani kredītlīgumi ir no 5000 eiro līdz 5,966,585 eiro.
    Arī mēs vēlamies pateikt, ka mēs arī iejaukties projektu finansēšanā (uzticami). Jūs esat iestrēdzis, aizliegts un jums
    nav nepieciešams finansējums, sliktais kredīts vai nauda, lai nomaksātu rēķinus, naudas līdzekļi ieguldījumiem uzņēmumos.
    Tāpēc nevilcinieties sazināties ar mums, neviens nopietns cilvēks, lūdzu, atturēties.

    Pasts: lucasvania93@gmail.com
    Avārijas izsaukums: +33 756 86 2838
    Ārkārtas ziņojums: +33 756 86 2838
    Emergency whatsapp ziņojums: +33 756 86 2838

    Saņemam sveicienus

    AtbildētDzēst
  16. Sveiki

    Vai jums ir nepieciešams jebkura veida aizdevums? Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus zemā līmenī
    procentu likme 2%

    Tāpēc, lūdzu, ja jums šodien vajag aizdevumu, lūdzu, rakstiet mums tūlīt
    charles_din@hotmail.com ar zemāk, lai iegūtu vairāk informācijas:

    Pilnais vārds:...
    Valsts: ....
    Obligātā summa: ...
    Ilgums: ....
    Tālrunis: ....

    Lūdzu, atbildiet uz adresi charles_din@hotmail.com, lai iegūtu plašāku informāciju.
    Charles Din kungs

    AtbildētDzēst
  17. Aizdevums tiešsaistē

    Sveicināti

    ReadyMoney salīdziniet un saglabājiet
    Vai meklējat aizdevumu vai ieguldījumu?
    Jūs varat lūgt līdz pat 900 000 €
    Pieteikšanās aizdevumam šodien ir vieglāk, pateicoties internetam.
    Labākās bankas un finanšu uzņēmumi darbojas tiešsaistē, nodrošinot labākas cenas un ātrāku un drošāku piegādi
    PrêtMoney palīdz jums atrast risinājumu, kas vislabāk atbilst jūsu vajadzībām.

    - Pieprasījums pēc bezmaksas informācijas
    - Finansējiet savus projektus
    - zemas likmes, tikai tiešsaistē

    LŪDZU!

    Pasts: faure_patricia@outlook.fr
    Zvans un whatsapp: +32 460 21 44 40

    Atrodiet visizdevīgāko aizdevumu

    AtbildētDzēst
  18. Aizdevums tiešsaistē

    Sveicināti

    ReadyMoney salīdziniet un saglabājiet
    Vai meklējat aizdevumu vai ieguldījumu?
    Jūs varat lūgt līdz pat 900 000 €
    Pieteikšanās aizdevumam šodien ir vieglāk, pateicoties internetam.
    Labākās bankas un finanšu uzņēmumi darbojas tiešsaistē, nodrošinot labākas cenas un ātrāku un drošāku piegādi
    PrêtMoney palīdz jums atrast risinājumu, kas vislabāk atbilst jūsu vajadzībām.

    - Pieprasījums pēc bezmaksas informācijas
    - Finansējiet savus projektus
    - zemas likmes, tikai tiešsaistē

    LŪDZU!

    Pasts: faure_patricia@outlook.fr
    Zvans un whatsapp: +32 460 21 44 40

    Atrodiet visizdevīgāko aizdevumu

    AtbildētDzēst
  19. Sveiki

    Vai jums ir nepieciešams steidzams aizdevums, lai apmierinātu savas finansiālās vajadzības? Mēs piedāvājam aizdevumus no 2000 līdz 50 000 000,00, mēs esam uzticami, spēcīgi, ātri un dinamiski, nepārbauda kredītus un šajā periodā piedāvājam 100% garantiju ārējiem aizdevumiem.

    Mēs arī aizdeva visu valūtu ar 3% procentu likmi visiem aizdevumiem .... Ja jūs interesē, atgriezieties pie mums ar šo e-pastu.

    Lūdzu, atgriezieties pie mums, ja vēlaties, ar eaglehomemortgage001@gmail.com

    Ar cieņu,

    Lola Daniel kundze
    eaglehomemortgage001@gmail.com

    AtbildētDzēst
  20. Laba diena,

    Es esmu reģistrēts privāts kreditors. Mēs izsniedzam aizdevumus, kas palīdz cilvēkiem un uzņēmumiem, kuriem visā pasaulē ir nepieciešams atjaunot savu finansiālo stāvokli visā pasaulē ar ļoti zemām gada procentu likmēm 2% gadā, 30 gadu atmaksāšanas periodam visā pasaulē. Mēs izsniegsim aizdevumus no 5000 līdz 100 000 000 eiro. Aizdevumi ir labi nodrošināti, un mūsu prioritāte ir nodrošināt maksimālu drošību. Personai, kas jūs interesē, sazinieties ar mani pa e-pastu (richardcosmos5@gmail.com)

    Aizdevuma piedāvājums.

    AtbildētDzēst
  21. Laba diena,

    Vai jums ir nepieciešams jebkura veida aizdevums? Mēs esam ātrākais kredītu uzņēmums pasaulē. Šeit ir jūsu iespēja saņemt aizdevumu no mūsu uzņēmuma ar procentu likmi 3%. Mūsu aizdevumi ir nodrošināti un garantēti. Ātrie aizdevumi dažu minūšu laikā. Sazinieties ar mums šodien, ja jums pašlaik ir nepieciešams saņemt aizdevuma piedāvājumu. Lūdzu, atgriezieties pie mums, ja vēlaties, izmantojot mūsu e-pastu, lai saņemtu aizdevumu: cashloanaccess@gmail.com

    Mēs iesakām sazināties ar patieso varoni, uzticību un efektīvu aizdevumu izsniegšanas sabiedrību par jūsu aizdevumu. Es atzinīgi novērtēju gan privātpersonas, gan valdību par mūsu lielo efektivitāti.

    Lai saņemtu aizdevumu, lūdzu, atgriezieties pie mums, ja vēlaties, izmantojot mūsu e-pastu: cashloanaccess@gmail.com

    Ar cieņu
    Mr Micheal Smith.

    Garantētā aizdevuma piedāvājums.

    AtbildētDzēst
  22. Pierādījums par nopietnu aizdevuma iegūšanu, paldies jums, Anthony Alex kundze, par jūsu 45 000 eiro naudas aizdevumu, ko jūs mani darījāt. Es runāšu par jūsu pakalpojumiem tiem apkārtējiem, kuriem nepieciešams aizdevums vai finansējums. Es esmu apmierināts ar aizdevumu, kuru esat piešķīris. Nevilcinieties, ja jums ir nepieciešams aizdevums un īstais likumīgs aizdevuma aizdevējs, lūdzu, sazinieties ar viņu tagad un saņemiet aizdevumu, izmantojot:

    E-pasts: LIVINGFAITHSERVICE@OUTLOOK.COM
    WhatsApp: (+151)86286514
    Alex ..
    Paldies .

    AtbildētDzēst
  23. Jūs vēlaties saņemt aizdevumu, lai izkļūtu no miega stāvokļa, kas liek bankām aizkavēt aizdevumu pieteikumus, lai saņemtu kredītus par jūsu projektu īstenošanu; Jūsu mājas īres vai dzīvokļa celtniecība; Iegādājies māju utt. Kredītu ietaupījumi - savstarpējai personai ir ievērojams kapitāls, ko var nodrošināt: EUR ... no 10 000 līdz 7 500 000 EUR, visiem, kas atrodas, ir finansiālas vajadzības vai cilvēki, kuri vēlas saņemt aizdevumu nav laika. Attiecībā uz procentu likmēm tie ir no 1,4% līdz 5% atkarībā no nepieciešamās summas. Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, sazinieties ar: {pastorgodtimeloanfirm6@gmail.com} vai nosūtiet mums +1 (267) -29 (395) -29.

    AtbildētDzēst
  24. Vai jums ir nepieciešams jebkura veida aizdevums? Mēs esam ātrākais kreditēšanas uzņēmums pasaulē. Šeit ir jūsu iespēja saņemt aizdevumu no mūsu uzņēmuma ar procentu likmi 2%. Mūsu aizdevumi ir nodrošināti un garantēti. Ātrie aizdevumi dažu minūšu laikā. Sazinieties ar mums šodien, ja jums pašlaik ir nepieciešams aizdevuma piedāvājums. Lūdzu, atgriezieties pie mums, ja vēlaties izmantot mūsu e-pastu, lai saņemtu aizdevumu: helendanielsloanfirm@gmail.com Mēs iesakām sazināties ar patieso varoni, uzticību un efektīvu kreditēšanas uzņēmumu savam aizdevumam. Es atzinīgi vērtēju gan mūsu indivīdu, gan valdību par mūsu lielo efektivitāti. Lai saņemtu aizdevumu, lūdzu, atgriezieties, ja vēlaties izmantot mūsu e-pasta adresi:Vai jums ir nepieciešams jebkura veida aizdevums? Mēs esam ātrākais kreditēšanas uzņēmums pasaulē. Šeit ir jūsu iespēja saņemt aizdevumu no mūsu uzņēmuma ar procentu likmi 2%. Mūsu aizdevumi ir nodrošināti un garantēti. Ātrie aizdevumi dažu minūšu laikā. Sazinieties ar mums šodien, ja jums pašlaik ir nepieciešams aizdevuma piedāvājums. Lūdzu, atgriezieties pie mums, ja vēlaties izmantot mūsu e-pastu, lai saņemtu aizdevumu: helendanielsloanfirm@gmail.com Mēs iesakām sazināties ar patieso varoni, uzticību un efektīvu kreditēšanas uzņēmumu savam aizdevumam. Es atzinīgi vērtēju gan mūsu indivīdu, gan valdību par mūsu lielo efektivitāti. Lai saņemtu aizdevumu, lūdzu, atgriezieties, ja vēlaties izmantot mūsu e-pasta adresi: helendanielsloanfirm@gmail.com
    Sveicieni,
    Kundze Helēna Daniela
    Sveicieni,
    Kundze Helēna Daniela

    AtbildētDzēst
  25. Laba diena visiem, Am Bianca D. Luevano Pēc vārda es dzīvoju 930 Timbercrest Road Pump Station Three, AK 9970. Es vēlos pateikties un lielu pateicību Star Loan Company, lai man piedāvātu aizdevumu, lai iegādātos savu māju ar zemu procentu likmi . Es vēlos pateikties viņam par to, ka viņš ir devis šo aizdevumu. Mani draugi no turienes, kam nepieciešams aizdevums dažādiem mērķiem Es padomu, jūs sazināties ar Star Loan Company aizdevuma vietā, nevis nokļūstot Scammers rokās tiešsaistē. Es priecājos šodien, pateicoties Thompson Gary Loan Company kungam. Tātad, ja vēlaties sazināties ar viņiem par aizdevumu, ar kuru viņi sazinās: gerred.breinloanlenderr@gmail.com

    AtbildētDzēst
  26. Laba diena visiem ir Bianca D. Luevano. Pēc vārda es dzīvoju 930 Timbercrest Road Pump Station Three, AK 9970. Es vēlos pateikties un lielu pateicību Star Loan Company, lai piedāvātu man kredītu, lai iegādātos savu māju ar zemu procentu likmi. Es vēlos pateikties viņam par to, ka viņš ir devis šo aizdevumu. Mani draugi no turienes, kam nepieciešams aizdevums dažādiem mērķiem Es padomu, jūs sazināties ar Star Loan Company aizdevuma vietā, nevis nokļūstot Scammers rokās tiešsaistē. Es priecājos šodien, pateicoties Thompson Gary Loan Company kungam. Tātad, ja vēlaties sazināties ar viņiem par aizdevumu, ar kuru viņi sazinās: thompson.loanservice@gmail.com

    AtbildētDzēst
  27. Do you need a financial help? Are you in any financial crisis or do you need funds to start up your own business? Do you need funds to settle your debt or pay off your bills or start a good business? Do you have a low credit score and you are finding it hard to obtain capital services from local banks and other financial institutes? Here is your chance to obtain a financial services from our company. We offer the following finance to individuals-
    *Commercial finance
    *Personal finance
    *Business finance
    *Construction finance
    *Business finance And many More:
    and many more at 1% interest rate;
    Contact Us Via
    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Name :
    Country :
    Phone number :
    Amount Needed as Loan :
    Purpose of Loan :
    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Best Regards.
    Mrs.Carol Anderson

    Attention! Attention!! Attention!!!,

    What is your situation? *Need 100% financing *Can't verify income *Can't verify employment *Recently self employed *Bankruptcy Collections *Credit issues *Accumulated Bills Settlement * Personal Investment Project or Company Investment Projects e.t.c. Apply for a quick and convenient loan to pay off bills and debts, start a new business or refinance your projects and expand your business in this year 2018 at the cheapest interest rate of 1%. For more details email
    us today via email:(bdsfn.com@gmail.com)

    Email : bdsfund@fastservice.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Emaill: bdsfn.com@gmail.com
    Best Regards.
    Mrs.Carol AndersonDo you need a financial help? Are you in any financial crisis or do you need funds to start up your own business? Do you need funds to settle your debt or pay off your bills or start a good business? Do you have a low credit score and you are finding it hard to obtain capital services from local banks and other financial institutes? Here is your chance to obtain a financial services from our company. We offer the following finance to individuals-
    *Commercial finance
    *Personal finance
    *Business finance
    *Construction finance
    *Business finance And many More:
    and many more at 1% interest rate;
    Contact Us Via
    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Name :
    Country :
    Phone number :
    Amount Needed as Loan :
    Purpose of Loan :
    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Best Regards.
    Mrs.Carol Anderson

    Attention! Attention!! Attention!!!,

    What is your situation? *Need 100% financing *Can't verify income *Can't verify employment *Recently self employed *Bankruptcy Collections *Credit issues *Accumulated Bills Settlement * Personal Investment Project or Company Investment Projects e.t.c. Apply for a quick and convenient loan to pay off bills and debts, start a new business or refinance your projects and expand your business in this year 2018 at the cheapest interest rate of 1%. For more details email
    us today via email:(bdsfn.com@gmail.com)

    Email : bdsfund@fastservice.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Emaill: bdsfn.com@gmail.com
    Best Regards.
    Mrs.Carol Anderson

    AtbildētDzēst
  28. Do you need a financial help? Are you in any financial crisis or do you need funds to start up your own business? Do you need funds to settle your debt or pay off your bills or start a good business? Do you have a low credit score and you are finding it hard to obtain capital services from local banks and other financial institutes? Here is your chance to obtain a financial services from our company. We offer the following finance to individuals-
    *Commercial finance
    *Personal finance
    *Business finance
    *Construction finance
    *Business finance And many More:
    and many more at 1% interest rate;
    Contact Us Via
    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Name :
    Country :
    Phone number :
    Amount Needed as Loan :
    Purpose of Loan :
    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Best Regards.
    Mrs.Carol Anderson

    Attention! Attention!! Attention!!!,

    What is your situation? *Need 100% financing *Can't verify income *Can't verify employment *Recently self employed *Bankruptcy Collections *Credit issues *Accumulated Bills Settlement * Personal Investment Project or Company Investment Projects e.t.c. Apply for a quick and convenient loan to pay off bills and debts, start a new business or refinance your projects and expand your business in this year 2018 at the cheapest interest rate of 1%. For more details email
    us today via email:(bdsfn.com@gmail.com)

    Email : bdsfund@fastservice.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Emaill: bdsfn.com@gmail.com
    Best Regards.
    Mrs.Carol Anderson

    AtbildētDzēst
  29. Sveiki.
    Vai esat noraidījis aizdevumu ar viltus aizdevuma sabiedrību, vai jums ir nepieciešams steidzams aizdevums, lai nomaksātu savus rēķinus, vai jums ir nepieciešami nenodrošināti aizdevumi, vai meklējat biznesa aizdevumu? mājokļa aizdevums, auto aizdevums, studentu aizdevums, parādsaistību konsolidācijas aizņēmums, riska kapitāls utt. .. mēs esam atvēruši finanšu iespējas kredītiem uzņēmumiem un privātpersonām ar zemu un pieņemamu cenu 2% procentu likmi. ja jūs esat ieinteresēts veikt steidzamu aizdevumu? Lūdzu, sazinieties ar mums šodien pa e-pastu: (estherwilliamsloan@GMAIL.COM) un šodien saņemiet savu aizdevumu.

    AtbildētDzēst
  30. Sveiki
    Tas ir informēt sabiedrību par to, ka Romas katoļu kristiešu organizācija ir atklājusi finansiālu iespēju palīdzēt palīdzības cilvēkiem, piemēram, finansiālajai palīdzībai. Tātad, ja jums ir finansiālas grūtības vai jums ir kāda finansiāla problēma, un jums ir nepieciešami līdzekļi, lai sāktu savu biznesu, vai arī jums ir jāmaksā rēķini ar jūsu izvēlēto ilgtermiņa un īstermiņa ilgumu, ar zemu procentu likmi 2% par katru atlīdzību privātpersonām un uzņēmumiem. Lūdzu sazinieties ar mums šodien pa e-pastu Adrese: (romancatholic19@gmail.com) Bībele saka (Lk. 11:10) Par visiem, kas lūdz saņemt; kas meklē meklēt; un tam, kas klauvē, durvis tiks atvērtas. Tāpēc neaizmirstiet šo iespēju, jo Jēzus ir tas pats vakar, šodien un uz visiem laikiem. Lūdzu, tas ir nopietni domājošiem, un Dievs baidās no cilvēkiem. Saņemiet mūsu patieso sveicienu no Romas katoļu kristiešu organizācijas. Sazinieties ar mums šodien ar šo e-pastu: (romancatholic19@gmail.com)

    AtbildētDzēst
  31. Sveiki
    Tas ir informēt sabiedrību par to, ka Natwest aizdevumu kompānija ir atvērusi finansiālu iespēju, lai palīdzētu palīdzības cilvēkiem, piemēram, finansiālajai palīdzībai. Tātad, ja jums ir finansiālas grūtības vai jums ir kāda finansiāla problēma, un jums ir nepieciešami līdzekļi, lai sāktu savu biznesu, vai arī jums ir jāmaksā rēķini ar jūsu izvēlēto ilgtermiņa un īstermiņa ilgumu, ar zemu procentu likmi 2% par katru atlīdzību privātpersonām un uzņēmumiem. Lūdzu sazinieties ar mums šodien pa e-pastu Adrese: (natwestloancompany321@gmail.com) Bībele saka (Lk. 11:10) Par visiem, kas lūdz saņemt; kas meklē meklēt; un tam, kas klauvē, durvis tiks atvērtas. Tāpēc neaizmirstiet šo iespēju, jo Jēzus ir tas pats vakar, šodien un uz visiem laikiem. Lūdzu, tas ir nopietni domājošs un Dievs baidoties no cilvēkiem Saņemt mūsu sirsnīgu sveicienu no Natwest aizdevuma uzņēmums, sazinieties ar mums šodien ar šo e-pastu: (natwestloancompany321@gmail.com)

    AtbildētDzēst
  32. Sveiki,

    Meklējat parāda konsolidācijas aizdevumu, nenodrošināti aizdevumi, biznesa aizdevumi, hipotekārie aizdevumi, automašīnu aizdevumi, studentu aizdevumi, personiskie aizdevumi, riska kapitāls utt! Es esmu privāts aizdevējs, sniedzu aizdevumus uzņēmumiem un privātpersonām ar zemām procentu likmēm un saprātīgām 2% procentu likmēm. E-pasts: christywalton355@gmail.com

    AtbildētDzēst
  33. WhatsAPP: +1 631 386 8061
    TEL: +1 334 377 4582
    kreditloansprestamos010@gmail.com
    info.loanswithcreditfast@financier.com
    http://creditfastloan.int-en.com/
    Labdien, es vēlos iepazīstināt jūs ar šo aizdevuma uzņēmumu, kas man palīdzēja saņemt aizdevumu, viņi piedāvā aizdevumus ar 3% procentu likmi, viņi piedāvā dažādu veidu aizdevumus. finansē mazos un lielos projektus, finansē ieguldījumus un uzņēmumus. piedāvāt aizdevumus privātpersonām un uzņēmumiem, viņi var organizēt aizdevumu līdz 5,000,000,00, tie piedāvā dažāda veida aizdevumus, piemēram:
    * Mājas vai automašīna
    * Bizness
    * Projekti vai investīcijas
    * Personas vai parāds
    * Un vēl daudz vairāk, viņi piedāvā finansiālu brīvību.
    Viņu aizdevumu pakalpojumi ir 100% garantēti. Lai iegūtu vairāk informācijas vai atsauces:
    WhatsAPP: +1 631 386 8061
    kreditloansprestamos010@gmail.com
    info.loanswithcreditfast@financier.com
    http://creditfastloan.int-en.com/

    AtbildētDzēst
  34. Vai jums ir kāda finanšu krīze? Vai jums ir nepieciešama atlaišana, lai pārbūvētu savu māju vai paplašinātu savu biznesu? Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai nokārtotu steidzamos parādus un paliktu bez maksas par labu, Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai nomaksātu savus rēķinus utt. Mēs piedāvājam visa veida aizdevumus: "Individuālie aizdevumi, parāda konsolidācijas aizdevums, riska kapitāls, biznesa aizdevums, izglītības aizdevums, Home Loan un Aizdevums jebkāda iemesla dēļ un steidzamas vajadzības! ar 2% procentu likmi, kas ir piemērota jebkuram klientam, un jums patiks mūsu pakalpojumi. Sazinieties ar mums, izmantojot e-pastu: ====> tiffanyperioloancompany@gmail.com vai WhatsApp: +1 (518) 721-7032

    AtbildētDzēst
  35. Are You A Business Man Or Woman? Are You In Any Financial Mess Or Do You Need Funds To Start Up Your Own Business? Do You Need A Loan To Start A Nice Small Scale And Medium Business? Do You Have A Low Credit Score And You Are Finding It Hard To Obtain Capital Loan From Local Banks And Other Financial Institutes?. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

    We Like To Inform You That Our Main Goals Are To Help Companies And Entrepreneurs Raise Their Business To New Heights By Investing, Consulting And Raising Capital Without Bank Lending. We Are Qualified In All Aspects Of Financing, Banks And Asset Based Lending. We Have The Ability To Handle All Aspects Of The Financial Needs And Challenges Of Our Clients, Including; Real Estate Investment And Any Other Large Variety Of Sectors That Need Financing. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

    WE OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS.

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

    - Complete Name:
    - Loan amount needed:
    - Loan Duration:
    - Purpose of loan:
    - City / Country:
    - Telephone:
    - How Did You Hear About Us:

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

    AtbildētDzēst
  36. When It Comes To Personal Loans * Business Loans etc., Contact Us Today Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) It’s Imperative To Work With The Right Company. We Help You Get The Best Rate For Your Business Loan Regardless Of Your Credit!!! If You Are Looking For A Personal Loans * Business Loans etc., You Have Come To The Right Place. Contact Us Today For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    Kindly write us back with the loan information;
    - Complete Name:
    - Loan amount needed:
    - Loan Duration:
    - Purpose of loan:
    - City / Country:
    - Telephone:
    - How Did You Hear About Us:

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    AtbildētDzēst
  37. Vai jums ir nepieciešams aizdevums jūsu uzņēmumam vai personīgai lietošanai? Mūsu piedāvājums nodrošina aizdevumus ar zemu procentu likmi 2% .. Vai esat domājuši par aizdevuma saņemšanu? Iespējams, ka vietējā banka to ir noraidījusi? atbildiet uz vairāk informācijas, izmantojot: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) Serous klients tikai tad, ja neesat ieinteresēts, ir nepieciešams aizdevums, lūdzu, ignorējiet šo ziņojumu Paldies!

    Aizdevuma piedāvājums.

    AtbildētDzēst
  38. Labdien,
    Neticams, bet patiesais Dievs vienmēr ir liels. Pēc vairākiem noraidījumiem no mana pieteikuma bankā, es saņēmu aizdevumu, pateicoties šim ļoti godīgajam Sandija Kungam. Lai iegūtu vairāk informācijas, vienkārši sazinieties ar viņu pa e-pastu: sduplens@gmail.com
    Tā piedāvā aizdevumus no 3000€ līdz 3 000 000€ ikvienam, kas spēj atmaksāt ar procentiem ar zemu procentu likmi 2%, nav šaubu par šo ziņojumu. Tā ir ideāla realitāte. Nododiet ziņu saviem mīļajiem, kuriem tas ir nepieciešams.
    Lai Dievs jūs svētī.

    AtbildētDzēst
  39. Vai jums ir nepieciešams likumīgs, godīgs, cienījams un steidzams aizdevums? Jūsu likumīgā aizdevuma meklēšana šodien beidzas, jo mēs esam šeit, lai apmierinātu jūsu finansiālās vajadzības. Ja bankas vai finanšu iestāde jums atteica aizdevumu jebkādu iemeslu dēļ, vairs neuztraucieties par jūsu finansiālajām problēmām, jo ​​mēs esam jūsu finanšu nelaimes risinājums. Mēs esam nodrošinājuši miljardiem (dažādās valūtās) biznesa aizdevumus vairāk nekā 32 000 uzņēmumu īpašniekiem. Mēs izmantojam mūsu pašu noteikto riska tehnoloģiju, lai sniegtu jums pareizo biznesa aizdevumu, lai jūs varētu augt jūsu bizness. mēs piedāvājam visu veidu aizdevumu ar zemu procentu likmi un arī aizdevuma atmaksas ilgumu. Vai jums ir slikts kredīts? Vai jums ir nepieciešama nauda rēķinu apmaksai? vai arī jūs uzskatāt, ka ir nepieciešams sākt jaunu biznesu? Vai jums ir nepabeigts projekts sliktā finansējuma dēļ? Vai jums ir nepieciešama nauda, ​​lai ieguldītu kādā specialitātē, kas jums nāks par labu? ISLAMIC REFINANCING LOAN COMPANY
    mērķis ir sniegt izcilus profesionālus finanšu p akalpojumus e-pasts: [islamicrefinancing@gmail.com]
    Whatsapp; +15716666386

    AtbildētDzēst
  40. Sveiki visi, mani ir izkrāpuši tik daudzi uzņēmumi, kuri ir apgalvojuši, ka ir reāli aizdevēji, bet visi mani centieni ir bijuši veltīgi, es esmu zaudējis vairāk nekā 3500 eiro viltus aizdevējiem, kuriem apgalvo, ka viņi nav tādi, kādi viņi ir. Kamēr mans draugs nav iepazīstinājis mani ar pareizo aizdevēju, ar kuru sazinājos, un veiksmīgi ieguvu aizdevumu no viņiem tikai 48 stundu laikā, es ieteiktu ikvienam, kurš meklē aizdevumu, nebaidoties, sazināties ar viņiem pa e-pastu: lapofunding960@gmail.com
    WhatsApp +447883183014

    AtbildētDzēst
  41. Rolands Džonsons
    ROLAND DŽONSONA KUNGS FINANSIJS

    Vai jums ir nepieciešams īsts aizdevums, lai nokārtotu savus rēķinus un uzsāktu biznesu? sazinieties ar mums tagad, norādot savu informāciju, lai saņemtu labu aizdevumu ar zemu likmi 3% gadā, nosūtiet mums e-pastu: Vai jums ir nepieciešamas personīgās finanses? Biznesa naudas finanses? Finanses bez ķīlas Ātras un vienkāršas finanses? Ātrs pieteikšanās process? Finanses. Sniegtie pakalpojumi ietver: *Parādu konsolidācijas finanses *Uzņēmējdarbības finansēšanas pakalpojumi *Personīgo finanšu pakalpojumi Palīdzība Lūdzu, rakstiet, ja interesē mūsu procentu likme. E-pasts: Mrrolandjohnson62@gmail.com

    AtbildētDzēst
  42. Piesakieties tūlīt, lai saņemtu jebkāda veida aizdevumus...Mūsu piedāvātie pakalpojumi ir:...
    ✔️ Personīgais aizdevums
    ✔️Auto kredīts
    ✔️ Mājas kredīts
    ✔️Aizdevums uzņēmējdarbībai
    ✔️Zelta aizdevums
    Ja jums ir kādi jautājumi un jautājumi, sazinieties ar pa e-pastu: INCREDFINANCE@YAHOO.COM
    WHATSAPP: +91-9751608547

    AtbildētDzēst
  43. šodien esmu sajūsmā. Esmu redzējis vairākus komentārus no cilvēkiem, kuri jau bija saņēmuši kredītu no LAPO M-F, tāpēc nolēmu pieteikties, pamatojoties uz populāriem ieteikumiem un tikai pirms dažām stundām savā kontā apstiprināju kopējo summu 28 500 eiro. Šīs ir patiešām lieliskas ziņas, un es iesaku ikvienam, kam nepieciešams īsts aizdevums, pieteikties pa e-pastu: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    AtbildētDzēst
  44. Sveiki.
    Tas bija neticami, ka es saņēmu aizdevumu 50 000 eiro, esmu priecīgs, ka saņēmu aizdevumu no aizdevēja, kurš man palīdzēja ar aizdevumu. Es izmēģināju citus pakalpojumus, bet nekad nevarēju no viņiem saņemt aizdevumu. Es pat zaudēju vairāk nekā 10 000 meliem, kuri apgalvo, ka ir īsti aizdevēji, un tas nebeidzās labi. Bet man ir prieks iepazīties ar LAPO MICRO FINANCE. Varēju paņemt 50 000 eur kredītu. Tagad manam biznesam klājas labi, un es vēlos tos ieteikt, jo tie ir ātri, 100% uzticami un uzticami ar 2% likmi. Tagad atmaksāju saņemto kredītu no LAPO. Jūs varat sazināties ar viņiem un netērēt savu laiku. e-pasts: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    AtbildētDzēst
  45. Sveiki,

    Vai esat biznesa vīrietis vai sieviete?, Vai jums ir nepieciešams aizdevums? Vai jūs interesē jebkura veida aizdevuma saņemšana? vai jums ir kāds finansiāls juceklis, vai jums ir nepieciešami līdzekļi sava biznesa uzsākšanai? Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai nokārtotu parādu vai nomaksātu rēķinus un sāktu labu biznesu? Vai jums ir zems kredītreitings un jums ir grūti iegūt kapitāla aizdevumu no vietējām bankām/citām finanšu iestādēm? , sazinieties ar mums, izmantojot uzņēmuma e-pastu: jeromeburchael91@gmail.com

    Sazinieties ar Whatsapp: +12149748303
    Ar laba vēlējumiem,
    Džeroms Burchaels

    AtbildētDzēst
  46. Sawda Capital Finance provides affordable loans that align and suit your
    current financial situation.

    We provide various types of loans, Personal Loans, Debt Consolidation
    Loans, Car Finance, Agricultural Loans, Home Loans, Business Loans.

    Send us a reply and we will provide you with our loan application
    requirements with minimum criteria that meet most credit providers
    approval.

    Email: sawda.finance@gmail.com
    Phone: +1 (425) 320-5742
    WhatsApp: +1 (425) 320-5742

    AtbildētDzēst
  47. Esmu tik laimīga un pateicīga Dievam par to, ko viņš ir paveicis manā dzīvē, es esmu Annija Džo kundze no ASV pēc četrus gadus ilgas aizdevuma meklēšanas tiešsaistē internetā Krāpniekiem ir izdevies atņemt no manis summu USD 13 000,00, neizsniedzot man aizdevumu. , es pazaudēju visu, kas man ir krāpniecības dēļ, un kopš tā laika man bija bail sazināties tiešsaistē saistībā ar aizdevumu. Kādu dienu, pārlūkojot, es redzēju komentāru, ko uzrakstīja sieviete vārdā Anna kundze no Ukrainas, kura pateicās kredītiestādēm par aizdevuma aizdošanu, sakot, ka, ja ir kādam, kam arī nepieciešams aizdevums, ir jāsazinās ar uzņēmumu un viņi aizdos. kādam aizņēmu, tāpēc es aizņēmu tur e-pastu un sazinājos ar viņiem, mums bija visas vienošanās par kredīta atmaksu, un es viņiem iesniedzu savu bankas kontu, un viņi teica, ka saņemšu aizdevumu pēc 72 stundām, un man par lielāko šoku, tieši 72 stundas, banka nosūtiet man brīdinājumu, apstiprinot, ka aizdevuma kredītiestādes ir pārskaitījušas manu aizdevuma summu USD 87 000,00 USD apmērā uz manu kontu, esmu ļoti laimīgs un vēlos izmantot šo līdzekli, lai sniegtu padomu ikvienam, kuram ir nepieciešams aizdevums vai jūs esat bijis krāpnieks Iepriekš neuztraucieties, vairs nesazinieties ar pareizo uzņēmumu, kas var aizdot aizdevumu. sazinieties ar šo uzņēmumu pa pastu vai whatsapp: +393512114999, tāpēc viņu pasta adrese ir: loancreditinstitutions00@gmail.com
    un, lūdzu, uzmanieties no interneta izkrāpšanas, lielākā daļa no šī aizdevēju e-pasta ziņojuma, ko redzat tiešsaistē, ir krāpniecība, tāpēc sazinieties ar aizdevuma kredītiestādēm, jo ​​tās ir spējīgas sniegt jums pateicību par aizdevumu.

    AtbildētDzēst
  48. Sveicieni visiem, Mans vārds ir El-zhraa, un es esmu šeit, lai dalītos liecībā par to, kā es saņēmu savu otro aizdevumu no aizdevuma kredītiestādēm. Es saņēmu aizdevumu USD 70 000 USD pēc tam, kad pabeidzu vienkāršās darbības un norādīju prasību par summu, kuru vēlos aizņemties. Mans padoms tiem, kas meklē aizdevumus vai jebkāda veida finansējumu internetā, jābūt ļoti uzmanīgiem, jo ir daudz viltus kredītu aizdevēju, kredītu kredītiestādes ir viens no labākajiem tiešsaistes kredītu aizdevējiem 100% aizdevumiem. Jūs varat sazināties ar viņiem pa e-pastu: loancreditinstitutions00@gmail.com

    WhatsApp: +393512114999

    AtbildētDzēst
  49. Mani sauc Fatima. Es vēlos pateikties aizdevuma kredītiestādēm par man piešķirto aizdevumu 14 000 eiro apmērā. Ja jums ir nepieciešams ātrais kredīts, lai izvairītos no viltus aizdevēju apkrāpšanas un piesakieties no īstas aizdevuma kompānijas. Es sev teicu, ka jebkurš aizdevuma aizdevējs, kas varētu mainīt manu un manas ģimenes dzīvi pēc tam, kad tie ir vairāki tiešsaistes aizdevēju krāpnieki, es atsaukšos uz persona, kas aizdod Kredītiestādes, kas sniedza man un manai ģimenei laimi, lai gan sākumā man bija grūti uzticēties šim uzņēmumam, jo mana pieredze ar iepriekšējiem kredīta aizdevējiem, man bija nepieciešams aizdevums 14 000 eiro apmērā, lai sāktu savu dzīvi no sākuma. vientuļais vecāks ar 2 bērniem, viņš patiešām ir sieviete, kas baidās no Dieva, strādā ar cienījamu aizdevumu kompāniju. Ja jums ir nepieciešams aizdevums un esat 100% pārliecināts, ka atmaksāsiet aizdevumu, lūdzu, sazinieties ar uzņēmumu pa e-pastu: loancreditinstitutions00@gmail.com / WhatsApp: +393512114999
    WhatsApp: +393512114999

    AtbildētDzēst
  50. sveiki visi,
    Es esmu privāts aizdevējs, es piedāvāju aizdevumu 2% apmērā, tas ir likumīgs uzņēmums ar godu un atšķirību, mēs esam gatavi jums palīdzēt jebkurā jūsu finansiālajā problēmā, mēs piedāvājam visa veida aizdevumu, tāpēc, ja jūs interesē šis aizdevuma piedāvājums lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu: (christywalton355@gmail.com) Norādiet arī tālāk norādīto informāciju, lai mēs varētu nekavējoties turpināt aizdevumu.

    Vārds:
    nepieciešamā summa:
    Ilgums:
    valsts:
    Aizdevuma mērķis:
    Mēneša ienākumi:
    telefona numurs:
    Sazinieties ar mums, norādot iepriekš minēto informāciju pa e-pastu: christywalton355@gmail.com
    Ar cieņu jums visiem.

    AtbildētDzēst
  51. Sveiki, mani sauc Karolīna Glovskas kundze. Es dzīvoju Apvienotajā Karalistē pagājušajā nedēļā. Es meklēju steidzamu aizdevumu USD 100 000 apmērā, lai uzsāktu uzņēmējdarbību un samaksātu savus rēķinus, kuriem pieteicos uzņēmumā Rank Carlos Loan Company Dienvidāfrikā. Mani izkrāpa par 2000 USD, jo pagājušajā nedēļā es joprojām meklēju aizdevumu, taču kādu dienu redzēju, ka Darvins internetā publicēja, kā viņš iekasē maksu no aizdevuma, tāpēc es sekoju saitei zem e-pasta adreses (loancreditinstitutions00@gmail.com ) Tad es pieteicos aizdevumam $ 100 000, bet pirms pieteikšanās baidījos, ka netikšu atkal izkrāpts, tāpēc visu savu darbu nodevu Dievam un aizdevu kredītiestādēm, tāpēc to pieprasīju. Es nekavējoties pieprasīju, lai 72 stundu laikā saņemtu aizdevumu savā bankas kontā šeit, Lielbritānijā, tāpēc vēlos to izmantot. Neliela iespēja pateikt visiem šeit Apvienotajā Karalistē, lai nepiesakās nevienam aizdevumam, kas nav apdrošināts un ka es zinu, ka ir daudzi aizdevēji, kuri patiesībā nav, bet šajā gadījumā par kredītiestādēm es uzticos viņam, jo ​​esmu apmierināts ar to, ka viņš ir tiešām un viņa aizdevums ir apdrošināts, tāpēc es viņai šodien nosūtu zem viņas kontaktadreses. sazinieties ar uzņēmumu pa e-pastu: loancreditinstitutions00@gmail.com / WhatsApp: +393512114999 un arī Karolīna Glovskas kundze ir šeit, lai dzirdētu mūsu pašu liecību tāpat kā es, jo es nevaru paturēt šo lielisko stāstu no sirds, tāpēc es dalos ar katru. viena no labajām lietām, ko aizdevuma kredītiestādes ir palīdzējušas man un manai ģimenei, tāpēc uzturiet kontaktus, lai satiktos ar aizdevumu kredītiestādēm un izpirktu savu aizdevumu bez jebkādas ielas un vilšanās, gaidot jūsu lielisko liecību, un šodien mana dzīve ir mainījusi vēsturi uz Godību un Dievu. svētī jūs un jūsu ģimeni, sekojot mūsu valsts labumam Apvienotajā Karalistē un Dievs svētī aizdevumu kredītiestādes. sazinieties ar uzņēmumu pa e-pastu: loancreditinstitutions00@gmail.com / WhatsApp: +393512114999

    AtbildētDzēst
  52. Mani sauc Ketrīna Adamsa kundze. Es dzīvoju ASV, es vēlos izmantot šo datu nesēju, lai brīdinātu visus aizdevuma meklētājus, lai viņi būtu ļoti uzmanīgi, jo visur ir krāpnieki. Pirms dažiem mēnešiem es biju finansiāli saspringta, un mana izmisuma dēļ mani apkrāpa vairāki tiešsaistes aizdevēji. Es biju gandrīz zaudējis cerību, līdz mans draugs mani novirzīja uz ļoti uzticamu aizdevēju, kas baidās no aizdevēja, ko sauc par kredītiestādēm, kas man aizdod nenodrošinātu aizdevumu USD 115 000 apmērā četrās bankas darba dienās bez jebkāda stresa. Ja jums ir nepieciešams jebkāda veida aizdevums, vienkārši sazinieties ar viņu pa e-pastu. loancreditinstitutions00@gmail.com / WhatsApp: +393512114999 Es izmantoju šo mediju, lai brīdinātu visus aizdevuma meklētājus par elli, kurai esmu nonācis šo krāpniecisko aizdevēju rokās. Un es nenovēlu, lai pat manam ienaidniekam izietu cauri tādai ellei, ko es izgāju šo krāpniecisko tiešsaistes aizdevēju rokās, es arī vēlos, lai jūs palīdzētu man nodot šo informāciju citiem, kuriem arī ir nepieciešams aizdevums, tiklīdz jūs Es arī saņēmu jūsu aizdevumu no Džulianas Hofmanes kundzes, es lūdzu, lai Dievs dod viņai ilgu mūžu. Dievs svētī viņu mūžīgi par labajām lietām, ko viņa ir paveikusi manā dzīvē. Katrīna Adamsa kundze
    sazinieties ar: loancreditinstitutions00@gmail.com / WhatsApp: +393512114999

    AtbildētDzēst
  53. Labrīt, mani sauc Ahmads Asnuls Brunejs un es dzīvoju latvijā. Vēlos runāt par Dieva labestību manā dzīvē pēc tik daudzu mēnešu mēģinājuma saņemt aizdevumu internetā, un es tiku izkrāpts, tāpēc es biju izmisumā iegūt aizdevums no likumīga aizdevēja tiešsaistē, tad es redzēju komentāru no drauga, vārdā Valters Čads, un viņš runāja par šo likumīgo aizdevuma kompāniju, kurā viņš saņēma aizdevumu ātri un viegli bez jebkāda stresa, tāpēc viņš mani iepazīstināja ar dāmu, vārdā kundze. Julian Hoffman, kurš kontrolē uzņēmumu ar nosaukumu Loan Credit Institutions, tāpēc es pieteicos aizdevuma summai 75 000,00 dolāru apmērā ar zemu procentu likmi 2%, tāpēc aizdevums tika apstiprināts un iemaksāts arī manā bankas kontā. tas bija veids, kā es varēju saņemt aizdevumu, lai uzturētu savu salauzto biznesu, kā arī apmaksātu rēķinus, tāpēc iesaku ikvienam, kurš vēlas ātri un viegli saņemt aizdevumu, sazināties ar viņu Aizdevuma uzņēmumam pa e-pastu: ( loancreditinstitutions00@gmail.com ) / vai Whatsapp: +393512114999, lai saņemtu jebkāda veida aizdevumu, kas jums nepieciešams, paldies, ka izlasījāt manas dzīves lieliskāko atsauksmi.

    AtbildētDzēst
  54. Kā es varētu nopirkt savu māju. Mani sauc Dorisa Sjūzena no Latvijas, es vēlos izteikt sirsnīgu pateicību Aizdevumu kredītiestādēm par palīdzību man ar $ 100 000 dolāru aizdevumu, lai nopirktu savu māju ar zemu procentu likmi 2% 30. maijā. 2022. gads pēc tam, kad mani noraidīja mana banka un citas finanšu aģentūras, kuras es apmeklēju. Vēlos arī uzrunāt plašāku sabiedrību, jo iesaku ikvienam, kam nepieciešama finansiāla palīdzība, sazināties ar šo uzņēmumu, lai nenonāktu nepareizās rokās, meklējot atbildīgu aizdevumu, izmantojot e-pasta adresi uzņēmums: ( loancreditinstitutions00@gmail.com ) / vai Whatsapp: +393512114999

    AtbildētDzēst
  55. Sveiki visiem. Es redzēju komentārus no cilvēkiem, kuri jau ir saņēmuši savu aizdevumu no Aizdevuma kredītiestādēm, un tad es nolēmu pieteikties saskaņā ar viņu ieteikumiem, un tikai pirms dažām stundām es apstiprināju savā personīgajā bankas kontā kopējo summu 30 000 USD, kuru pieprasīju. Šīs patiešām ir lieliskas ziņas, un es iesaku visiem, kam nepieciešams īsts aizdevums, pieteikties pa e-pastu (loancreditinstitutions00@gmail.com), varat izlemt nosūtīt viņiem ziņojumu vietnē WhatsApp (+393512114999). Tagad esmu laimīgs, ka esmu saņēmis pieprasīto aizdevumu.

    AtbildētDzēst
  56. Labdien visiem, mani sauc Djego Fransisko no Madrides, bet esmu uzaudzis Hjūstonā, Teksasā. Esmu šeit, lai iepazīstinātu ar lielisku un uzticamu uzņēmumu ar 100% īstu Džesikas Rojasa aizdevuma kompāniju. Es biju ļoti sliktā situācijā, mana mamma bija ļoti slima ar krūts vēzi, tāpēc man bija vajadzīga palīdzība no jebkuras vietas, bet tas bija veltīgi, tāpēc mans draugs mani iepazīstināja ar šo lielisko uzņēmumu, jo mana valsts piedāvā aizdevumu ar augstu procentu likmi Man nebija citas izvēles, kā meklēt aizdevumu no citas valsts, ko mans draugs iepazīstināja ar Džesikas Rojas Loan Company. God Be The Glory, šis uzņēmums ir ļoti lielisks un patiess, tāpēc es pieprasīju aizdevuma summu 50 000,00 USD manas mammas ārstēšanai un neliela biznesa uzsākšanai. lai būtu pārsteigts, es nekavējoties saņēmu brīdinājumu par aizdevuma pilnu informāciju, kas no manis tika aizpildīta un apstiprināta, un paldies Dievam, ka uzņēmuma vadība apstiprināja manu aizdevumu. un es saņēmu savu brīdinājumu par aizdevumu nākamo 24 stundu laikā, kā man solīja Džesikas Rojas Loan klientu apkalpošanas dienests.

    Šeit ir uzņēmuma pasts, ja plānojat ņemt aizdevumu { Jessicarojasloanfirm1998@hotmail.com ] VAI WhatsApp tieši +1 (325) 231-4574

    Ar laba vēlējumiem

    Djego Fransisko

    AtbildētDzēst
  57. Sveiki visiem, es esmu Abdur Razzaq, es dzīvoju Losandželosā. Es vēlos dalīties ar šo lielisko liecību par to, kā es saņēmu savu aizdevumu no aizdevumu kredītiestādēm, kad viņi mūs izmeta no mūsu mājas, kad es vairs nevarēju samaksāt savus rēķinus. , pēc tam, kad mani aplaupīja dažādi tiešsaistes uzņēmumi un mana banka un citas krājaizdevu sabiedrības, kuras es apmeklēju, man atteica aizdevumu. Manus bērnus pieskatīja saimnieks, es biju viena uz ielas. Līdz kādu dienu ignorēju kādu vecu kolēģi, kurš mani iepazīstināja ar Kredītu kredītiestādēm. Sākumā es viņai teicu, ka viņa nav gatava uzņemties risku aizņemties citu kredītu internetā, taču viņa man apliecināja, ka par tiem ir saņēmusi manu aizdevumu. Labāk padomājot, es paņēmu mājasdarbu dēļ, nokārtoju testu un pieteicos aizdevumam, par laimi, es saņēmu aizdevumu USD 50 000,00 no (loancreditinstitutions00@gmail.com). Ar prieku uzņemos risku un piesakos aizdevumam. Mani bērni tika atgriezti, un tagad man pieder māja un uzņēmums. Es pateicos kredītu kredītiestādēm par manas dzīves jēgas piešķiršanu, kad es zaudēju visas cerības. Varat arī sazināties ar viņiem caur WhatsApp (+393512114999)

    AtbildētDzēst
  58. KĀ ES PAGADĒJĀ NEDĒĻĀ SAŅEMU SAVU VĒLAMO AIZDEVUMA SUMMU NO UZTICAMA UN UZTICĪMA AIZDEVUMA UZŅĒMUMA E-pasts tūlītējai atbildei: (loancreditinstitutions00@gmail.com) Whatsapp: (+393512114999)

    Sveiki visiem, Mani sauc Abdur Raheem kungs, es esmu no Saūda Arābijas, bet es dzīvoju Latvijā
    Es esmu šeit, lai liecinātu par to, kā es saņēmu savu aizdevumu no aizdevumu kredītiestādēm (loancreditinstitutions00@gmail.com) pēc tam, kad es divas reizes pieteicos no dažādiem aizdevumu aizdevējiem, kuri apgalvoja, ka ir aizdevēji tieši šeit, šajā forumā, es domāju, ka viņu aizdevumi ir reāli un es pieteicās, bet viņi man nekad nedeva aizdevumu, līdz kāds mans draugs mani iepazīstināja ar {Elijas kungu} Aizdevuma kredītiestāžu C.E.O, kurš apsolīja man palīdzēt ar aizdevumu pēc manas vēlēšanās, un viņš patiešām izdarīja, kā solīja, bez jebkādas kavēšanās. nekad nedomāju, ka joprojām ir uzticami aizdevumu aizdevēji, līdz satiku {Elija kungu}, kurš man patiešām palīdzēja ar aizdevumu 35 000 USD apmērā un mainīja manu dzīvi uz labo pusi. Es nezinu, vai arī jums ir nepieciešams steidzams aizdevums, tāpēc sazinieties ar kredītiestāžu e-pasta adresi: ( loancreditinstitutions00@gmail.com ) Aizdevumu kredītiestādēs ir visa informācija par to, kā ātri un ātri iegūt naudu.
    nesāpīgi, izmantojot Whatsapp (+393512114999) E-pasts: ( loancreditinstitutions00@gmail.com)

    Un apsveriet visas savas finansiālās problēmas atrisinātas un atrisinātas. Kopīgojiet to, lai palīdzētu kādai dvēselei tieši tagad. Paldies

    AtbildētDzēst
  59. Mani sauc Džeina Vembli Džoša, un es dzīvoju ASV, Kalifornijā, un man un manai ģimenei ir vērts dzīvot šobrīd, un tas viss ir viena cilvēka dēļ, kuru DIEVA sūtīja palīdzēt man un manai ģimenei. Kādreiz man bija dzīve piepildīta ar bēdas, jo manam pirmajam dēlam bija nepieciešama nieres transplantācija, un visi mūsu ietaupījumi tika novirzīti viņa medikamentiem, un parasti mums nav naudas, lai samaksātu rēķinus vai pat noliktu pietiekami daudz pārtikas uz galda, un mums bija jāmaksā īre, un nav līdzekļu, lai samaksātu šos rēķinus. un dzīve likās tik negodīga pret mani, un katru vakaru mana sieva raudās aizmigt, līdz kādu dienu es pārlūkoju Yahoo atbildes un ieraudzīju pārsteidzošu sludinājumu par vīrieti, kurš izsniedz personīgos aizdevumus un piedāvājums ir atvērts viss, un es esmu dzirdējis tik daudz lietu par interneta krāpniecību, taču šajā savas dzīves brīdī es biju ļoti izmisusi un gatavs uzņemties jebkādu risku, un dienas beigās es pieteicos šim aizdevumam 250 000,00 dolāru apmērā un no viena soļa līdz otrs, es saņēmu savu aizdevumu 72 stundu laikā, izmantojot aizliegumu k pārskaitījumu, un zini, tas viss bija kā sapnis, un es piezvanīju Elija kungam Cilvēkam, kurš ir DIEVS, kurš nosūtīja aizdevēju, es atradu un teicu: es esmu saņēmis savu aizdevumu, un viņš pasmaidīja, sakot, ka Dievam lai ir slava, un es tā biju. satriekts, jo es nekad neesmu redzējis nevienu ar tik DIEVA baiļu un laipnu sirdi, un šodien es esmu laimīgākais cilvēks uz zemes, jo pēc DIEVA žēlastības manam DĒLAM nieres transplantācija bija veiksmīga un šodien viņš ir vesels, es un mana ģimene dzīvojam ļoti labi. ērti un laimīgi, un, ja atrodaties manā iepriekšējā situācijā vai jums ir nopietni un likumīgi nepieciešams aizdevums, varat sazināties ar šo DIEVA nosūtīto aizdevēju, izmantojot (loancreditinstitutions00@gmail.com) Whatsapp: (+393512114999)

    AtbildētDzēst
  60. Sveiki,
    Vai meklējat likumīgu aizdevumu?
    Vai jūsu bankas jums ir atteikušas?
    Viena vai otra iemesla dēļ jums ir vajadzīga nauda.
    Tu esi sirsnīgs un godīgs
    Jums ir nepieciešams kredīts, lai nomaksātu parādus, rēķinus vai
    īstenot projektu?
    Jums vienmēr ir iespēja.
    Vēl satraucošāk ir tas, ka mēs piedāvājam aizdevumus no €5000,
    ātri un uzticami, ar gada procentu likmi 3%. Mēs esam
    uzticams
    Ja jūs interesē, nevilcinieties sazināties ar mums tieši.
    pasts: marcdupon18@gmail.com

    AtbildētDzēst
  61. I’m recommending a verified and trusted trader for those who would like to earn extra money weekly on crypto , with an investment of 500 Euros you can earn 3500 Euros in 7 days

    Withdrawals are processed when due!!!

    100% genuine and legit✔️✔️✔️

    To set up an investment

    WhatsApp: +27633586789 or Contact Email: wilsontradeszone@gmail.com

    AtbildētDzēst
  62. Sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanu:
    UZŅĒMUMS: Iskandar Lestari aizdevumu uzņēmums
    e_mail:[[iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]]
    Mūsu pakalpojumi... 100% garantija

    VAI JUMS NEPIECIEŠAMS FINANSIĀLA PALĪDZĪBA?
    VAI JŪS ESAT KĀDĀ FINANŠU KRĪZĒ?
    VAI JUMS NEPIECIEŠAMS LĪDZEKĻI, LAI UZSĀKTU SAVU UZŅĒMUMU?
    VAI JUMS NEPIECIEŠAMS LĪDZEKĻI PARĀDA NODROŠINĀŠANAI?
    VAI JUMS NEPIECIEŠAMS LĪDZEKĻI, LAI ATMAKSĀTU RĒĶINUS VAI UZSĀKT LABU UZŅĒMĒJDARBĪBU?

    VAI JUMS IR ZEMS KREDĪTA REZULTĀTS UN JUMS IR GRŪTI IEGŪT KAPITĀLA PAKALPOJUMUS NO VIETĒJĀM BANKĀM UN CITIEM FINANŠU INSTITŪTĀM?

    ŠEIT IR JŪSU IESPĒJA IEGŪT FINANŠU PAKALPOJUMUS NO MŪSU UZŅĒMUMA. MĒS PIEDĀVĀJAM ŠĀDU FINANSĒJUMU PERSONĀM-

    *KOMERCIJAS FINANSES
    *PERSONĪGĀS FINANSES
    *BIZNESA FINANSES
    *CELTNIECĪBAS FINANSES
    *UZŅĒMĒJDARBĪBAS FINANSES UN DAUDZ CITU:

    SĪKĀKĀK INFORMĀCIJAS LAIKĀ SAZINIETIES AR MUMS, IZMANTOJIET
    .
    Sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanu:
    UZŅĒMUMS: Iskandar Lestari aizdevumu uzņēmums
    e_mail:[[iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]]
    Mūsu pakalpojumi... 100% garantija

    AtbildētDzēst
  63. tikai pagājušajā nedēļā piektdien es saņēmu aizdevumu 15000 eiro no Steven Funds tiešsaistes aizdevuma kompānija, es izlasīju dažas liecības par viņiem un es nolēmu pieteikties, un man par lielāko pārsteigumu aizdevums tika apstiprināts un pārskaitīts uz manu kontu pagājušajā piektdienā. Sazinieties ar viņiem pa e-pastu. stevenfunds@outlook.com vai whatsapp +2347043593434 jebkura veida aizdevumam

    AtbildētDzēst
  64. Sveiki,
    Es esmu Maika Čērča finanšu aizdevums, likumīgs aizdevuma aizdevējs, mēs izsniedzam aizdevumus
    uz personīgo kredītu, mājokļa kredītu, aizdevumiem automašīnas iegādei, studentu kredītam, parādiem
    konsolidācijas aizdevums, nenodrošināts aizdevums, riska kapitāla aizdevumi un uzņēmumiem
    ieguldīt un atrisināt finanšu problēmas utt ... mūsu aizdevumi viegli un dalīties
    kapitāls 150 miljonu eiro apmērā, plāno aizdot privātpersonām īstermiņā un ilgtermiņā,
    termiņš ir no 500 līdz 100 miljoniem eiro visiem nopietniem cilvēkiem,
    uzticams, un integrēt tā vēlas veikt aizdevumu. Mana procentu likme 2%, ja
    Jūs interesē mūsu aizdevuma piedāvājums, lūdzu, sazinieties ar mums uz e-pasta adresi
    Vārds: Maika kungs
    E-pasts: agborloanfirm@gmail.com vai sūtiet man ziņojumu WhatsApp +393509685253

    AtbildētDzēst
  65. Vai jums ir nepieciešams aizdevums ar zemu procentu likmi 3%, varat pieteikties aizdevuma summai no minimālās 3500 Eur līdz maksimāli 500 000,00 Eur, lūdzu, sazinieties ar mums: (gracelille322@gmail.com) Vai Whatsapp(+49) 176 34215369) sīkākai informācijai.

    AtbildētDzēst