trešdiena, 2013. gada 7. augusts

Autoskola Cels http://www.a-cels.lv/


                              http://www.a-cels.lv/
Autoskola Ceļš apmāca topošos un pieredzējušos auto un moto vadītājus jau astoņu gadu garumā. Varam lepoties ar mūsu kursantu augstajiem statistikas rādītājiem valsts eksāmenu kārtošanā.
Pie mums Jūs varat mācīties un iegūt A;B;C;D;E mehānisko transportlīdzekļu vadītāju kvalifikāciju, kā arī profesionālie autovadītāji  kas D1, D1E, D, DE kategoriju kvalifikāciju ieguva līdz 2008.gada 10.septembrim vai C1, C1E, C, CE kategorijas kvalifikāciju līdz 2009.gada 10.septembrim tiek periodiski apmācīti [95 kods] profesionālās kompetences saglabāsanai. Veicam apmacību arī sākotnējās profesionālās kategorijas (kods 95) iegūšanai topošajiem profesionālajiem autovadītājiem kas D1, D1E, D, DE kategoriju vai C1, C1E, C, CE autovadītājukvalifikāciju vēlas iegūt patreiz. 
A kategorija autoskolā Ceļš šobrīd tiek piedāvāta par fantastisku cenu, tikai Ls 15,00 un ja atnāksiet mācīties divatā tas izmaksās tikai Ls 10,00!
B kategorija autoskolā Ceļš – īstais brīdis lai to iegūtu, jo atnākot mācīties divatā teorijai 50% atlaide, savukārt 12.klašu absolventiem un studentiem teorija bez maksas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru