trešdiena, 2013. gada 21. augusts

Video seminārā un pārdošanas procesu audita laikā izkristalizējās, ka jāatīsta savs kanāls YouTube.http://www.ezrent.lv/




Video semināra "Kā sadraudzēties ar google" dalībnieks, telefonkonkursa ( balvā - Pārdošanas procesu audits ) uzvarētājs Arnis Ķemnics http://www.ezrent.lv/ , īpašnieks.
Sveiki! Mani sauc Arnis Ķemnics, esmu autonomas EZ rent (http://www.ezrent.lv/ ) īpašnieks, saistībā ar savu produktu popularizēšanu google nonācu pie Igora Baloža (
http://igorsbalodis.blogspot.com/ )Man paziņa ieteica izmantot video semināru http://igorsbalodis.blogspot.com/2013... un vakardien 15.augustā, piedalījos Video seminārā. Tēma bija ļoti interesanta, jo savā brīvajā laikā cenšos attīstīt sava biznesa mājas lapu http://www.ezrent.lv/ un maksimāli apzināt iespējas. Tā ka iegūtā informācija un piemēri video seminārā man bija noderīgi un ceru, ka arī turpmāk atradīsim laiku un iespējas sadarboties, abpusēji papildinot un uzlabojot viens otra atpazīstamību, gan google, gan citādi.
Tā lieta ko es pēc šī video seminārahttp://igorsbalodis.blogspot.com/2013... un pēc mūsu šīs dienas tikšanās (Pārdošanas procesu audits) sapratu, ka man iztrūkst atsevišķi iformācijas kanāli par http://www.ezrent.lv/ , kurus noteikti es attīstīšu.
Video seminārā un pārdošanas procesu audita laikā izkristalizējās, ka jāatīsta savs kanāls YouTube, kas uz šo brīdi būtu pats galvenais posms. Galvenais akcents kuru tuvākajā laikā gribu attīstīt.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru