ceturtdiena, 2013. gada 1. augusts

Uzņemamies to ko varam izdarīt un izdaram to ko mesam uzņēmušies !

Uzņemamies to ko varam izdarīt un izdaram to ko mesam uzņēmušies !



http://www.proklimats.lv/
Kārlis Šnēbergs Proklimats izveidotājs, 2013 gada sākumā izveidojām interneta veikalu, lai spētu nodrošināt tirdzniecības pakalpojumus un turpinātu nodarboties ar montāžu un servisu.
Šogad esam ievilkuši ūdens vadus un pieslēguši kanalizācijas ārējos tīklus centrālajai sistēmai 27 mājām.http://proklimats.lv/Kanalizacijas-si...
Montējam gan ārējos ūdens apgādes tīklus, gan iekšējos ūdens apgādes tīklus. Protams katra situācija ir atšķirīga un pārsteigumi ir gandrīz katrā mājā, kam esam gatavi. Sākot no pamatiem 2 metru dziļumā un protams, augstiem grunts ūdeņiem.
Četrās mājās, šogad, esam ierīkojuši antiseptiķu sistēmas un vienā automātisko bioloģisko kanalizācijas attīrīšanas sistēmu.http://proklimats.lv/Kanalizacijas-si...
Pārsvarā mūsu klienti ir privātpersonas.
Un Proklimatu izvēlas tāpēc ,ka mēs uzņemamies to ko varam izdarīt un izdaram to ko esam apņēmušies.
Tā kā vasara iet uz beigām un tuvojas rudens.http://www.proklimats.lv/ iesaka katram pārliecināties kāda stāvoklī ir Jūsu ūdens apgādes sistēma,kanalizācijas sistēma un pārbaudīt arī apkures sistēmu. Jo ātrāk Jūs to izdarīsit, jo mierīgāk un drošāk Jūs sagaidīsit rudeni un tuvojušos ziemu.
Vēršaties pie mums ( http://www.proklimats.lv/ ) ar jautājumiem par ūdens apgādes, kanalizācijas un apkures sistēmām, mēs sniegsim Jums konsultācijas un iespēju robežās centīsimies Jums palīdzēt sakārtot Jūsu santehnikas mezglus, katlumājas vai ūdens un kanalizācijas pieslēgumus .
http://www.proklimats.lv/

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru