pirmdiena, 2013. gada 12. augusts

Google mīl mani ! Video seminārs " Kā sadraudzēties ar Google robotiem un pārdot vairāk ! "

 Ceturtdien ...15. augustā plkst 11:00 
http://1777021.videoconference.talkfusionlive.com/golive/m/mUOnkCInNpHI7N7F
Piesaki savu dalību, aizpildi pieteikšanās formu >>>>>>>>>>

Video seminārs sadarbībā ar komunikāciju konsultanti 
Ingu Jaunzemi - Grīnvaldi.

Šis video seminārs ir priekš tevis ,ja







· Tev ir sava mājas lapa un tu vēlies, lai par to uzzina vēl plašāka auditorija

· Tu gribi lai tava mājas lapa palīdzētu tev pārdot vēl vairāk !

Ko saņemsi piedaloties Video seminārā "Kā sadraudzēties ar google robotiem"?

Kā rāda statistikas dati (UK), izmantojot šīs rekomendācijas , jums ir iespēja palielināt mājas lapas apmeklētību par 40-45% un pārdot pat par 26 -37% vairāk

Uzzināsi, kas ir google robotu ēdienkartē un ko iekļaut menu robotu pielabināšanai

· Praktiskus knifus, kā, izmantojot google robotu pamatfunkcijas, virzīt potenciālo klientu plūsmu uz tavu mājas lapu.

Shēmu, ar kādiem paņēmieniem piesaistīt klientu uzmanību.

· Iemeslus, kāpēc mājas lapā jāizvieto raksti (tieši to meklē google)

· Kur un kā izvietot statiskos un kustīgos attēlus (kas ir google robotu menu "gardo kumosiņu" TOPā)

· Un uzzināsi, kas ir google robotu vismeklētākais dārgums, kas ļaus izveidot patiešām pelnošu biznesu.

Atsauksmes no iepriekšējo video semināru "Kā tikt google pirmajā lapā" Dalībniekiem .

Iveta Reiere  www.kafijakapsulas.lv


Ar kuru atslēgvārdu Jūs gribētu būt Google pirmajā lapā ?

Protams, ideāls variants būtu, ja tas būtu vienkāršais vārdiņš KAFIJA, taču ja skatamies detalizētāk, tad tas būtu KAFIJAKAPSULAS, KAFIJA KAPSULĀS jo mūsu produkts ir kapsulu kafija. Mēs nepiedāvājam maltu kafiju vai kafijas pupiņas. Tāpēc mani interesē atslēgvārdi kafijakapsulas.

Vai video seminārā „Kā tikt pirmajā lapā Google?" uzzināji kaut ko jaunu, priekš sevis ?

Jā, protams, uzzināju daudzas labas lietiņas, kā es ar nelieliem līdzekļiem vai ja ieguldu pati savu darbu, neieguldot naudu, varu izdarīt daudzas lietas.
Esmu jau interesējusies par mājas lapām un par to, kā nokļūt pirmajā lapā google meklētājā un pētījusi šīs nianses. Man personīgi jaunums, ko nezināju līdz šim, bija tieši YouTube kanāla izmantošana. Kā to lieliski var izmantot lai tiktu līdz šai pirmajai lapai Google. Es zināju par testiem, par blogiem, kas arī tika pieminēts Video seminārā, zināju par fotogrāfijām un kad vēlreiz šīs lietas izrunājām sapratu cik tas viss ir svarīgi.

Vai tas nozīmē ka tuvākajā laikā, YouTube būs jauns kanāls Kafijakapsulas ?

Jā tas ir tikai laika jautājums, domāju ka tuvākajā laikā YouTube būs kanāls Kafijakapsulas (http://www.youtube.com/channel/UC7iNQXloqf2nSydFFWR1YdA )



Autoskola ceļš
Es, esmu Edijs Pivarūns, autoskolas „Ceļš"  īpašnieks un direktors http://www.a-cels.lv/ .
Autoskola „Ceļš" jau darbojas astoņus gadus, apmācīti jau vairāk par 1200 autovadītāju.
Pastāstīšu, kā mēs sākām.
2005. gada 1.septembrī atvērām savu autoskolu, nākamais solis bija izveidot savu mājas lapu http://www.a-cels.lv/ , atradām speciālistu, kurš par attiecīgu samaksu to izdarīja, un tajā laikā  mūsu mājas lapa google meklētājā atradās pirmajā lapā, uzreiz  jutām, ka tas ir svarīgi  un tam ir atdeve, bet laika gaitā vērojām tendenci, ka google meklētājā ierakstot vārdu ( autoskola ) sākam krist uz leju, uz otro lapu, un tad vēl zemāk un zemāk.
2013. gada sākumā konstatēju faktu, ka esam jau piektajā lapā.
Sākām domāt un meklēt risinājumu, kā šo situāciju mainīt un pilnīgi nejauši, tagad pat vairs neatceros kurā interneta resursā, ieraudzīju reklāmu VIDEOSEMINĀRS : Kā pacelties google pirmajā lapā. Parasti video semināriem uzmanību nepievēršu, bet uzmanību piesaistīja virsraksts „Video seminārs -- kā tikt pirmajā lapā google meklētājā" (http://igorsbalodis.blogspot.com/2013/06/video-seminars-ka-tikt-pirmaja-lapa.html
Tieši tas, kas arī mūsu autoskolai tobrīd bija aktuāli. Apmeklēju šo video semināru, par problēmu jautājumu kā pacelties google meklētājā, un jau pašā seminārā, kurš bija diezgan ilgs 5- 6 stundas (6 stundas un 15 minūtes ) tika apskatīti dažādi risinājumi saistībā ar konkrētiem piemēriem un konkrētām mājas lapām, apskatījām arī mūsu autoskolas http://www.a-cels.lv/ mājas lapu, apzinājām, ko varētu un, ko vajag uzlabot.
Video semināra laikā mēs noskaidrojām, ka auto apmācības nozarē vismeklētākais vārds ir vārds autoskola.
Un tur (video seminārā) arī vienojos ar Igoru Balodi, kas bija šī  video semināra vadītājs, par šī vārda autoskola virzīšanu uz augšu, lai nonāktu google meklētāja pirmajā lapā.
Jau pēc video semināra, tiekoties personīgi, vienojāmies par noteikumiem un samaksu, lai virzītu http://www.a-cels.lv/ mājas lapu, ierakstot google meklētājā vārdu autoskola, mūsu mājas lapa atrastos pirmajā lapā.
Vienošanās par http://www.a-cels.lv/ virzīšanu google bija sekojoša, aptuveni mēneša laikā (+/- divas nedēļas) tiks panākts, ka ievadot vārdu autoskola google, mūsu mājas lapa parādīsies pirmajā lapā.
Ja tā nav, Igors Balodis atgriež mums visu naudu, vai turpina strādāt līdz rezultātam, šis pašas samaksas ietvaros, t.i. 100% garantija!!!
Vienošanās dienā, 28.jūnijā, mūsu mājas lapa google meklētājā atradās piektās lapas apakšā.
Uzsākot darbu pirmajās dienās nekas nemainījās, pirmās izmaiņas parādījās pēc nedēļas un mēs pacēlāmies uz ceturto lapu, pēc divām nedēļām bijām jau trešajā lapā,  un uz šo brīdi (28.jūlijs) esam jau otrajā lapā, ievadot google meklētājā vārdu AUTOSKOLA . Redzu, ka process turpinās un mēs būsim pirmajā lapā google meklētājā!
Jāsaka godīgi, ka līdz šim nemaz nezināju, ka ir tāds You Tube (http://www.youtube.com/channel/UC63VSbulqXJJ3ZBUykP3lqQ/videos ), kurā tagad jau ir arī mūsu AUTOSKOLA CEĻŠ kanāls, kuru izmantojam, lai informētu par savām aktivitātēm, akcijām, atlaidēm, jaunumiem u.t.t.
Sākumā biju iedomājies, ka samaksāšu Igoram Balodim, un man nekas nebūs jādara, taču ņemot vērā vienošanās nosacījumus, man pašam arī ir daudz kas jādara.
Katrā gadījumā, nav tā,ka atnāks Igors un kā ar burvja nūjiņu tavā vietā visu izdarīs, pašam arī ir diezgan nopietni jāpiestrādā.
No Igora man tagad nav miera, agri no rīta vai desmitos vakarā viņš var man piezvanīt, pateikt, kas ir izdevies izdarīt, padarīts, vai uzdod, kas man ir jāizdara.
Tā, ka ar to, ka būs JĀDARA ir jārēķinās!!!
 Ceturtdien ...15. augustā plkst 11:00
Ar mums sadarbojas :
Ronalda Šulca Fotostudija Stabu ielā 42.http://www.sulcs.lv/
Autoskola Ceļš                                               http://www.a-cels.lv/
Ūdens apgāde,santehnikas montāža un serviss                                                                                                                http://proklimats.lv/
GT autonoma                     http://www.gtautonoma.lv/lv/sakums/
Rotaļlietas bērniem           http://www.ponicikls.lv/

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru