pirmdiena, 2013. gada 5. augusts

Video seminārs "Kā tikt pirmajā lapā Google " Iveta Reiere.

Kafijakapsulas http://www.kafijakapsulas.lv/
Iveta Reiere
Ikdienā nodarbojos ar to, ka dzeru gardu kafiju ar foršiem cilvēkiem. Esmu neatkarīgais biznesa partneris firmā ZINZINO.
Ar http://www.kafijakapsulas.lv/ pilnīgi jebkuram ir iespējams dzert pasaulē labāko kafiju visās kafijas izpausmēs, espresso, kapučino, latte un citus kafijas dzērienus.


Mūsu biznesa pamatā ir mājas kafejnīcas koncepcija - tas ietver daudzas lietas, no kurām galvenā ir siltā māju sajūta plus ērtības - mājas čībiņās uz dīvāna baudīt iecienīto kafijas dzērienu - espresso, kapučino, latte.
Piedāvājumā kafijas pupiņas - Arabica ir no visas pasaules (Brazīlija, Kolumbija, Etiopija, Meksika, Haiti, Gvatemala, Jamaika uc). Katrā vietā kafijai ir mazliet atšķirīgi augšanas apstākļi, arī klimats dažāds, līdz ar to dažādās vietās augušai kafijai ir atšķirīga garša un aromāts. Iespēja izvēlēties katram pēc gaumes, garšas un patikas.
Kafija kapsulās! Puse svaigi grauzdētas kafijas aromāta pazūd jau pirmajās 30 minūtēs, tāpēc, lai saglabātu kafijas garšu un aromātu, tā ir jāuzglabā cieši noslēgtā traukā un tumšā vietā, taču arī šādā veidā uzglabāta kafija zaudē savu kvalitāti, ja iepakojums regulāri tiek atvērts... Rombouts un Malongo kafijas nami izmanto kafijas safasēšanu kapsulās, jo kapsulu izmantošana nodrošina jums svaigi maltu kafiju jebkurā brīdī. Svaigi grauzdēta un samalta kafija tiek safasēta porcijās - kafijas kapsulās un katra kafijas kapsula vēl papildus tiek iepakota slēgtā plastikāta trauciņā, tādējādi svaigi maltas kafijas aromāts tiek saglabāts līdz pat brīdim, kad jūs atverat katru kapsulu un gatavojat savu kafiju. Katra kafijas kapsula ir paredzēta vienas espresso kafijas tasītes pagatavošanai. Pie kam Rombouts un Malongo ir izvēlējies videi un veselībai visdraudzīgāko kapsulas variantu, kafija tiek ievietota divpusējā filtrā, kas gatavots no dabīgas celulozes. Vissvarīgākais ir kvalitāte un tas ir ļāvis uzņēmumam kļūt par kafijas piegādātājiem Beļģijas karaliskajai ģimenei, Francijas prezidentūrai, Michelin zvaigžnu restorāniem utt. Vai arī jūs vēlaties mājās vai birojā baudīt vislabāko kafiju?

Nākamais solis mūsu biznesa attīstībā ir dalība izstādē Riga food 2013, kas notiks Ķīpsalā no 4.-7. septembrim ( http://www.bt1.lv/bt1/rigafood/ ),  kur visiem kafijas mīļotājiem būs iespēja nogaršot mūsu produktus.
Jūnijā uz savu darba e - pastu saņēmu piedāvājumu piedalīties VIDEO SEMINĀRĀ "Kā tikt google pirmajā lapā." Tā kā zinu cik tas ir svarīgi, jo cilvēki, kuri meklē informāciju internetā, pārsvarā izmanto google meklētāju un tālāk par pirmajām 3 lapām tur neuzkavējas. Un tāpēc, lai pēc iespējas vairāk kafijas gardēžu uzzinātu par mūsu lieliskajiem produktiem http://www.kafijakapsulas.lv/ , mani uzrunāja šis Video semināra nosaukums un nolēmu piedalīties. Diemžēl nesanāca piedalīties pirmajā "kā tikt google pimajā lapā", jo tas notika dienas vidū. Man labākais variants bija vakara video seminārs "Kā tikt pirmajā lapā google", jo pēc darba mierīgi varēju piedalīties video seminārā. Video seminārā uzzināju dadzas labas lietiņas, kā ar nelieliem līdzekļiem vai praktiski par velti, ja ieguldu pati savu darbu, neieguldot naudu, varu izdarīt daudzas lietas savas mājas lapas http://www.kafijakapsulas.lv/ virzībai google.
Man personīgi  jaunums, ko uzzinājui šajā video seminārā, bija YouTube kanāla izmantošana  savas mājas lapas virzīšanai google. Līdz šim jau zināju par tekstu, bloga izmatošanu, fotogrāfiju izmantošanu, par ko arī tika runāts šajā video seminārā.
Man jau ir ideja par sava kanāla izveidošanu YouTube, kafijas mīļotājiem, gardēžiem.
Ja esi kafijas gardēdis un gribi baudīt labāko kafiju mājās vai birojā, informē mūs par to, un sarunāsim kafijas degustāciju! Mūs var atrast internetā - http://www.kafijakapsulas.lv/

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru