trešdiena, 2013. gada 29. maijs

INDIVIDUĀLĀ KONSULTĀCIJA

Jūs esat uzņēmējs un un saprotat  ka jūsu bizness var ienest daudz vairāk naudas kā tas ir šobrīd.Taču Jūs nevarat saprast, kā to panākt.
Skaidrs ka vajag izdarīt daudz ko...Aktīvi meklēt un atrast jaunus klientus,un ar esošajiem produktīvi jāstrādā, un pārdevējiem jāiemāca pareizi runāt, un vēl miljons nepieciešamu darbību kurām tik katastrofāli nepietiek laika...
Esmu drošs ka Jūs jau esat izlasījis kaudzi gudru grāmatuun apmeklējis ne vienu vien semināru un it kā kopējā bilde ,ko darīt ,ir skaidra,taču vēl pāris jautājumu nedod mieru.

 Kā palielināt pārdošanu ,konkrēti Jūsu biznesā ?

 Pie kā ķerties pirmkārt?Kuri ir paši kritiskākie momenti ?


 Kas atnesīs uzreiz maksimālāko naudas atdevi ?

Ja Jūs saprotat ka Jums savā biznesā nepieciešami konkrēti rezultāti, nevis universālas zināšanas.Un kopā ar to Jūs saprotat ka laika lai pašrocīgi, gadiem pārlapotu informāciju tonnas Jums nav. Ka,rezultāti vajadzīgi šodien vai vēl labāk – vakar.Tad tikai šajā gadījumā Jums ir nepieciešama personīgā konsultācija pārdošanā.

 Ko man dos individuālais darbs ?

Viens individuālā darba ļoti svarīgs elements ir  - padomdevēja atbalsts. Kopā ar Jums vienmēr būs cilvēks, kurš ir lietas kursā par īpatnībām, problēmām jūsu biznesā ,cilvēks ar kuru varat apspriest esošo situāciju un izvēlēties vispieņemamāko situāciju.
Bez tām ,Jūs saņemsit personīgo treneri ar kuru izstrādāsit programmu ņemot vērā jūsu personību.Ja Jūs paskatīsities uz pašiem veiksmīgākajiem cilvēkiem tad pamanīsit ka katram no viņiem ir savs personīgais padomdevējs vai treneris kurš palīdz iet uz priekšu.
Un vēl ļoti svarīgi  ir profesionāls skats no malas.Pamanīt pašam savas kļūdas ir ļoti grūti.Bieži tās ir daļa no mums.
Katri iekšējie maldi – ir taisns ceļš uz krīzi,kļūdas ieviešot jaunas tehnikas biznesā  vai dzīvē, nepareizu lēmumu pieņemšana ir milzīgs spēka un laika patēriņš kļudu labošanai.Kļūda tie pieļauta 2 minūtēs ,taču tās labošanai nepieciešamas dienas vai pat nedēļas.Vai jums tās ir ?
Tieši tāpēc ir nepieciešams kāds kurš pateiks- APSTĀJIES ! To var izdarīt daudz vienkāršāk ,ātrāk ,lētāk un nesāpīgāk.
Paredzēt kļūdas – kā zināms izmaksā daudz lētāk ,nekā to pēc tam labot.

Kā to dara ?
Pirmo mēnesi personīgā konsultācija pārdošanā notiek sekojoši
Sagatavošanās etaps
Pirms tikšanās tiek izsūtīti jautājumi kas ļaus sakatīt kopainu un noteikt esošo situāciju Jūsu firmā(produkta / pakalpojuma virzīšana tirgū)
Tālāk mēs vienojamies par pirmo konsultāciju (laiks,vieta,klātienē vai skaipā)
1.       Pirmkārt mēs veicam Jūsu biznesa pārdošanas sistēmu bāzes auditu (http://igorsbalodis.blogspot.com/p/interesanti.html )kurš ļauj noteikt problemātiskākās vietas. Ar bāzes auditu ir jāsāk arī tad ja neesat pārliecināts vai ir nepieciešama privātā konsultācija,taču tikt skaidrībā par esošo situāciju ,problēmām un saņemt profesionālu skatījumu no malas būtu vēlams.
2.       Nākamais etaps – visaktuālāko pasākumu ,lai palielinātu pārdošanu ,saraksta sastādīšana Jūsu firmai.
3.       Īstermiņa un ilgtermiņa darba plānu sastādīšana pa soļiem ....katrai dienai ,nedēļai...

Kādu rezultātu Jūs saņemat ?
Pirmā konsultācija

 Plāns tiek sastādīts vienam mēnesim – šī mēneša laikā Jūs saskaņā ar plānu ,ieviešat firmā tehnoloģijas ātrai peļņas apjomu palielināšanai.
Šī mēneša laikā mēs katru nedēļu tiekamies, lai kontrolētu procesus ,lai ieviestu korekcijas( ja nepieciešams),lai risinātu radušās problēmas u.t.t.
Pēc mēneša rezultātiem Jūs jau varēsit atzīmēt konkrētas tendences Jūsu pārdošanas procesos.
Otrā konsultācija
Jūs jau esat sasniedzis noteiktus rezultātus un otrajā konsultācijā jau mēs sīki un smalki analizējam kas bija izdarīts ,kādi rezultāti sasniegti ,kas strādāja nepietiekami efektīvi.
Tālāk sasniegtie rezultāti ir  jānostiprina un jāpastiprina. Mēs sastādam ilgtermiņa plānu pārdošanas palielināšanai. Nospraužam konkrētus soļus un mērķus.
Tālāk – darbojamies!
Audioieraksti
Jūsu ērtībai pēc katras tikšanās Jūs saņemsit mūsu sarunas audio ierakstu lai pēc tam būtu iespējams pie tās atgriezties un atcerēties sarunas detaļas.
Šāda prakse ir pierādījusi savus labos rezultātus par cik , bieži ir tā ka detaļas kuras sarunas brīdī liekas nebūtiskas un tiek piemirstas vēlāk ir tik nepieciešmas un atcerēties izrādās diezgan grūti.
Konfedencialitāte.
Strādājot personīgajā konsultācijā es garantēju ka nekāda informācija par mūsu darbu un jūsu firmu,bez jūsu vēlmes netiek nevienam izpausta.
Tātad ,kas ir individuālais darbs pie paārdošanas Jūsu diznesā ?
1.Esošo pārdošanas sistēmu audits
2.Pārdošanas palielināšanas plāna izstrāde.
3.Iknedēļas saruna skaipā,pa telefonu,tikšanās.
4.Plāna ieviešana dzīvē
5.Pilnīga konfidencialitāte.

Atsauksmes 








Man ir interese. Ko tālāk ?

Ja Jums interesē inividuālā konsultācija pārdošanā ,pierakstieties parakstīšanās formā un es ar Jums sazināšos.

P.S. un tas vēl nav viss... tiem kuru pieteiks Individuālo konsultāciju 30 un 31 maijā  
Esošās pārdošanas audits (pārbaude)  + DVD no videokonferences "Pieci pamat elementi pārdošanā" bezmaksas

ŅEM UN DARI !

1 komentārs:

  1. Vai jūs zaudējat miegu naktī, uztraucoties par to, kā saņemt aizdevumu? Sazinieties ar Waheed Finance Firm Agency tagad pa e-pastu: info@waheedfinance.com vai WhatsApp: +91 636 671 0014

    AtbildētDzēst