trešdiena, 2013. gada 8. maijs

Lorda Kelvina tests



19 gadsimta beigās angļu fiziķis Viljams Tomsons, nākamais Lords Kelvins, izstrādāja un nopatentēja paaugstinātas drošības kompasu. Pirmais kam piedāvāja savu izstrādājumu bija Britu kara flote, taču ierēdnis, kurš izskatīja šo piedāvājumu noraidīja šo projektu.
Uz Kelvina jautājumu par noraidījuma iemesliem, ierēdnis, atbildēja , ka kompass izskatās pārāk  trausls lietošanai uz jūras.
Atbildes vietā Kelvins BLIEZA kompasu pret zemi, pēc tam pacēla to un pasniedza ierēdnim. Kompass turpināja darboties un šādi tika noņemtas šaubas par kompasa drošību un 1888 gadā Kelvina kompasa modelis tika ieviests Britu kara flotes arsenālā.
Kaut ko līdz īgu var izmantot pārdodot daudzus produktus un pakalpojumus. Nevis aprakstīt vārdos ,bet uzskatāmi parādīt sava produkta priekšrocības.
Izstādēs esmu redzējis, ka atbildes vietā ,uz jautājumu ,par Pakešu logu drošību ,firmas pārstāvis iedod apmeklētājam futbola bumbu un piedāvā kasti konjaka, ja ar desmit mēģinājumiem varēsit sasit šo logu!
 Vēl par veidiem, kā varat izmantot šo paņēmienu savā biznesā ,Videokonferencē „"Knifi, kā pārvērst apmeklētāju pircējā " 9 maijā plkst 21:00
http://1489944.videoconference.talkfusionlive.com/golive/m/LDQdXIpqw5MJpxRN

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru