svētdiena, 2013. gada 7. jūlijs

Vai var nopelnīt, dalot padomus BEZMAKSAS ???

Videosemināri, videokonferences, vebināri, videoprezentācijas un....un,...
Vispirms tiksim skaidrībā kas tas ir par biznesa veidu un kā tas darbojas ?

Vienkāršāk sakot – tas ir bizness, kurš nodarbojas ar informācijas iepakošanu un pārdošanu, pluss vēl pēcapkalpošana.

Vai raugoties no cita skata punkta, tas, ar ko vairums no mums jau kādu laiku nodarbojas, par to nemaz nenojaušot. Un nepamanot, ka ar to var arī pelnīt, pat reizēm tīri pieklājīgi.

Ir kāda problēma, ar ko saskaras katrs, kurš sniedz „bezmaksas padomus”, kad kārtējais paziņa uzdod jautājumu un prasa padomu.

„Ieskaties lūdz manā mājas lapā, ko tur vajadzētu pielabot? 
Varbūt tev ir kādas idejas, kādā veidā man meklēt potenciālos klientus?
Paskaties, kuru no CRM platformām tu man ieteiktu?
Varbūt vari paskatīties, kā tā darbojas?”

Un katru reizi pārliecināmies, ka visbiežāk „bezmaksas padomi” nedarbojas un galu galā - neviens tos pat netaisās pielietot. Tātad sanāk, ka tie ir bezjēdzīgi ne tikai mūsu draugiem un paziņām, bet arī tev pašam – jo tika iztērēts ne mazums laika domājot un izklāstot. Un beigu beigās tas nevienam nedeva pilnīgi nekādu rezultātu.

Ja tu lasi šīs rindas, ļoti gribas ticēt, ka no šī brīža tava pozīcija mainīsies – tajā, par ko tu  dod padomus, ieteikumus un cik tev maksā par pieredzi un zināšanām.

Diemžēl (vai par laimi ) šajā biznesā daudz kas ir atkarīgs ne tikai no tā, ko tu pārdod, bet arī no tā KĀ  pārdodat !

Un pats fakts, vai kāds vispār pirks tavu pieredzi, zināšanas un prasmes vai nepirks, pārsvarā ir atkarīgs no prasmīga iepakojuma. Tieši tāpat kā pērkot vairumu pārtikas produktu.

Iespējams, ka kādu tas sarūgtinās, taču, lai arī cik superīgi „interesantu un tiešām noderīgu informāciju” tu sniegtu, to neviens nepirks (vai arī nopirks pāris interesentu) ja tā nebūs prasmīgi iepakota un pasniegta .


Par to, kā iepakot un pasniegt informāciju, par veidiem, kā ar to pelnīt naudu rītdien 11.jūlijā plkst: 19:00 Video seminārā.
http://1777021.videoconference.talkfusionlive.com/golive/m/m8qTEyqHcVdkbknf

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru